Miért van az, hogy a tini csajok rámásznak a felnőtt férfiakra, ellenben a felnőtt nők egy ujjukat se mozdítják az áhított férfi érdekében? Ők miért nem kezdeményeznk úgy, mint a tinicsitrik?
Mert a korabeli noben mar van buszkeseg. Elvaras,hogy a ferfi kezdemenyezzen, ja es mert a 97---> generaciok elvannak baszva.
18/L
Az szep 😂 en meg sehol sem hallottam, hogh tinilanyok maszkalnanak felnott ferfiakra...en is tini vagyok, de nem vagyok csitri, es en azokkal a "tinicsitrikkel" ellentetben hozza nem nyulnek a 25 eves haverodhoz 😂
Amugy azok a lanyok ezt biztos elvezik...haverod miert nem kuldi el oket a pi.csaba? 😂
meg írták a válászt a tiniknek nincs semmi önbecsülésük elbaszott egy generáció
ne h már 26 nő létemre én udvaroljak egy pasinak
az ajtót ne nyissam ki már neki? ha akar vlmit ne várja el h én fogok neki udvarolni
virágot ne vegyek már neki h rám köszönt?
én 18 évesen is elvártam h a fiú kezdeményezzen én addig nem is köszönök mmíg ő nem köszön a férfinak illik előre köszönni de ezt a mai pasik már nem tudják:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!