Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a tini...

Miért van az, hogy a tini csajok rámásznak a felnőtt férfiakra, ellenben a felnőtt nők egy ujjukat se mozdítják az áhított férfi érdekében? Ők miért nem kezdeményeznk úgy, mint a tinicsitrik?

Figyelt kérdés
Egy rakás kis pisis nyomul 25 éves haveromra, folyton erről beszél, egy korabeli nő meg le se tojja. Miért ez a jellemző manapság?

#nők #tinicsitrik
2015. máj. 3. 09:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Mert a tinilányok nagy részének semmi önbecsülése, tartása nincs. Jó esetben egy 25 éves nő rendelkezik ezekkel.
2015. máj. 3. 09:31
 2/19 anonim ***** válasza:
57%

Mert a korabeli noben mar van buszkeseg. Elvaras,hogy a ferfi kezdemenyezzen, ja es mert a 97---> generaciok elvannak baszva.

18/L

2015. máj. 3. 09:32
 3/19 anonim ***** válasza:
39%

Az szep 😂 en meg sehol sem hallottam, hogh tinilanyok maszkalnanak felnott ferfiakra...en is tini vagyok, de nem vagyok csitri, es en azokkal a "tinicsitrikkel" ellentetben hozza nem nyulnek a 25 eves haverodhoz 😂

Amugy azok a lanyok ezt biztos elvezik...haverod miert nem kuldi el oket a pi.csaba? 😂

2015. máj. 3. 09:35
 4/19 anonim ***** válasza:
64%

meg írták a válászt a tiniknek nincs semmi önbecsülésük elbaszott egy generáció

ne h már 26 nő létemre én udvaroljak egy pasinak

az ajtót ne nyissam ki már neki? ha akar vlmit ne várja el h én fogok neki udvarolni

virágot ne vegyek már neki h rám köszönt?

én 18 évesen is elvártam h a fiú kezdeményezzen én addig nem is köszönök mmíg ő nem köszön a férfinak illik előre köszönni de ezt a mai pasik már nem tudják:S

2015. máj. 3. 09:40
 5/19 anonim ***** válasza:
Lehet hogy haverod kisfiúsan néz ki, és nagyon jóképű, a felnőtt nők gyereknek látják, még akkor is, ha fiatalabbak nála, a tini csajok meg egy helyes srácnak, még ha belül már érettebb is ennél.
2015. máj. 3. 09:45
 6/19 A kérdező kommentje:
5-ös válaszoló ebben lehet valami.
2015. máj. 3. 09:48
 7/19 anonim ***** válasza:
Ha egy igazi nő megakar szerezni egy férfit, akkor tesz is érte. Persze nem villog egy neonfelirat a homlokukon, hogy "kellesz nekem", de ha elég érett a pasi mentálisan, akkor észreveszi.
2015. máj. 3. 09:51
 8/19 anonim ***** válasza:
85%
A női hiúság intézménye nem engedi meg nekik.
2015. máj. 3. 09:51
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
a mai pasik nem tudnak olvasni a finom jelekből csak abból ahogy a tinik csinálják letámadják őket... könnyebb is nem kell meg sem mozdulniuk házhoz megy a tömendő tölcsér
2015. máj. 3. 09:54
 10/19 anonim ***** válasza:
Mert huszonx éves korára már van annyi tapasztalata egy nőnek, hogy tudja, hogy ha maga nyomul egy férfira, akkor nem sokáig fog kelleni: a férfiak tesznek arra, ami után nem kell kajtatni. És nyilván egy normális nő igyekszik többre tartani magát annál, hogy csak ennyit érjen valakinek, pláne ha még erőfeszítéseket is tesz érte.
2015. máj. 3. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!