Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miert erzem ugy h mindenki...

Miert erzem ugy h mindenki akivel kedves vagyok szivat s alig varja h hatbaszurjon?

Figyelt kérdés
Lany akivel sokaig jartam hirtelen megvaltozott s belefogott a durva hazugsagokba persze ki turi ezt ki is adtam az utjat egy lany elkeri barataimtol a szamom olyan uruggyel h szeretne velem beszelgetni (tobbszor buliztunk egyutt) -nekem is tetszik a lany de hiaba probalok kedves hararozott nem tul ramenos lenni csak akkor ir vissza v hiv vissza ha en hivom akkor is szukszavuskodik akkor most csak szivatott ? Amugy pechem az van boven normalis laza csavo vagyok kinezetelemmel no problem de akkor mi a baj ? :(szeretnek mar egy normalis komoly kapcsolatot de sehogy se jon ossze s avvalnincs gond probalkozok de nagyon jomond aki eszre vesz az is hanyagol ...kezd elmenni a kedvem az egesztol torom magam oroketik de tobbre nem haladtam..
2015. máj. 2. 16:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A kiegészítést nem olvastam el, de a fő kérdés sokszor rám is igaz..szóval ismerős helyzet..
2015. máj. 2. 16:31
 2/15 A kérdező kommentje:
Olyan csavo vagyok aki nem arra megy p pont hu milyen tokeletes kinezetelu csaj nekem a belso ertekei tetszenek meg s amikor latom egyszer h akar vlmit tolem deugy is maskepp viselkednek.
2015. máj. 2. 16:35
 3/15 anonim válasza:

ismeros erzes

csak en lany vagyok

2015. máj. 2. 16:37
 4/15 A kérdező kommentje:
Egyszer jonne mar ossze egy jo kapcsolat vegre aki nem csak kihasznalni akar :((
2015. máj. 2. 16:39
 5/15 Mi közöd Tőle ***** válasza:
A fejedben van gond. Áldozatként gondolsz magadra.
2015. máj. 2. 16:47
 6/15 A kérdező kommentje:
S amugy valahogy kinem alahtom azt h chataljek egy lannyal szrtem sokkal jobb ha mar valaki valakitol akar valamit beszeljen szemtol szembe S ebbol adodoan nekem vlhogy jobban megy a beszed mint a chatales :))
2015. máj. 2. 16:49
 7/15 A kérdező kommentje:
S akor ez azt jelenti hogy velem van a baj ? Azert nem jon issze semmi ? Baj h ha valakit szeretek s probalok a kedvebe jarni s a vege mindig az h raszednek s kihasznalnak ?
2015. máj. 2. 16:52
 8/15 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Nézd, azért, hogy hogyan alakul az életed egy idő után (mondjuk 16-18 éves kor felett) kizárólag te vagy a felelős. Szerinted kit könnyebb megváltoztatni? Magadat, vagy a világot?
2015. máj. 2. 16:57
 9/15 A kérdező kommentje:
S mit tegyek hogy mar komolyan is vegyenek ?- ha marnem keres csak ha en keresem megirom h ha szeretnel velem beszelgetni vagy sem ?-nem haragszok meg ha nem akar csak addig huzzak nyuzzak mig belejuk szeretek
2015. máj. 2. 17:00
 10/15 A kérdező kommentje:
Szeretnek mar egy olyan lanyt talalni aki erzteti velem is h kellek s nem csak azt h Letojlak stb .s en meg kinlodjak s a vege n meg en leszek a szar akkor is ha o paraszkodik velem ..
2015. máj. 2. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!