Mit gondoltok a plus size alkatról?
Figyelt kérdés
Nagy mell, széles csípő, vastag combok, de nem hájas, nem lóg semmije. Emellé vékony derék, vékony karok, keskeny hát, formás vádli.
Ilyesmire gondolok:
2015. máj. 2. 14:38
2/9 anonim válasza:
De csak azért formás a vádli, mert folyamatosan cipeli azt a töméntelen terhet.
3/9 aladar12 válasza:
ha tudnám mi ebben a "plus size"...
4/9 anonim válasza:
Egy idióta volt, aki kitalálta ezt a plus size kifejezést. Szerintem egy nőnek így kellene kinéznie. Nem értem, miért a gyerek mérethez kell mérni, bár ahhoz képest tényleg plus size...
6/9 A kérdező kommentje:
2015. máj. 2. 14:44
7/9 anonim válasza:
Szerintem, amiket a kérdésben linkeltél, teljesen átlagos kinézetű lányok.
Az, hogy most a modellvilágban mi a nevük, az a kutyát nem érdekli, mivel ebben a világban élünk és nem abban.
Szerintem ezek a képeken a csajok csinosak és szépek. :)
8/9 anonim válasza:
Nekem egyik se tetszik különösebben, akiket linkelgettetek.
"Nagy mell, széles csípő, vastag combok, de nem hájas, nem lóg semmije. Emellé vékony derék, vékony karok, keskeny hát, formás vádli."
Ez a leírás pedig tetszik, de a képeken senki se néz ki így.
9/9 anonim válasza:
Jól néznek ki, csak a mellük nem nagy. Azért azt is hozzá kell tenni, hogy minimum 175-180 centi magasak, amivel más alkat is jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!