Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miert van az h a buszsoforok...

Miert van az h a buszsoforok kacerkodnak a fiatal lanyokkal?

Figyelt kérdés
30-50es buszsoforok flortolnek a buszon 15-16-17-18-... eves lanyokkal... (tapasztalat) bar nekem nagyon bejon, de ezek mit akarnak? vagy csak szimpatia?tuti nem.akkor nem udvarolnanak(szinte) es nemhiszem h flortolnenek..es van feleseguk/baratnojuk/elettarsuk..es megis :D de en birom h amikor velem kacerkodnak..enis kacerkodok veluk:$$ :Dd cink lenne buszsoforrel kavarni?:D van egy aki bejon, de nemtom hova tegyem.tuti van baratnoje es megis "kikacsintgat":D engem nem zavar de ot ..?!
2015. máj. 2. 14:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
9. enis meg mimdig szakadom rajta xdddddd
2015. máj. 2. 14:33
 12/20 anonim ***** válasza:

@4 "nyomorék buszsofőrök"

Neked bizony a kürvä anyádat. Gratulálok, ha te valakit a foglalkozása alapján kategorizálsz, ráadásul egy teljesen korrekt munkával rendelkező egyént. Az, feltételezem, eszedbe se jutott, hogy sokak bele vannak buzulva a buszokba és szeretik azt, amit csinálnak.

Én meg nem olvastam végig a válaszodat, és hirtelen felindulásból felpontoztalak, mert az első mondat vicces volt és megfogtad a helyzet lehetetlenségének a lényegét. :/

2015. máj. 2. 14:34
 13/20 A kérdező kommentje:
ja.nemirtam! 17L
2015. máj. 2. 14:35
 14/20 anonim ***** válasza:

#9 #12

Szerintem aki nálánál fele olyan idős kis puncikat szólongat le meló közben, arra ráillik a nyomorék szó, foglalkozástól függetlenül.

2015. máj. 2. 14:36
 15/20 A kérdező kommentje:
utolso hulyevagy!! akar szimpla baratkozasbol is lehetne h hozzaszol egy utashoz.vagy csak joba amar lenni az utasokkal mert az sem.egy rossz pont .amugyis olyan egyhangu a munkaja.legalabb kicsit feldobja azzal h beszelget valakivel..ennyi...
2015. máj. 2. 14:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy ostoba csitri vagy, tőled nem is várni többet.
2015. máj. 2. 14:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Szakmai ártalom. Én is fűzöm őket. Egy buszsofőr
2015. máj. 2. 14:52
 18/20 A kérdező kommentje:
#17 !!!!koszonom!! :) ennyit errol kedves "rosszmaju" emberek...
2015. máj. 2. 14:59
 19/20 anonim ***** válasza:
én 2 évig dolgoztam buszon. Olyan járatom volt ami reggel a suliba igyekvő diákságot vitte és délután szintén velem jött a legtöbb diák. Beszélgettem a lányokkal, hülyéskedtünk, kacerkodtunk, ettől függetlenül nem azt akartam hogy a végállomáson a 15-19 év közötti diákcsajokat megdugom.
2015. máj. 2. 15:44
 20/20 A kérdező kommentje:
ertemertem:) koszonom szepen a valaszokat!!!!:)
2015. máj. 2. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!