Miert van az h a buszsoforok kacerkodnak a fiatal lanyokkal?
Ha azokra gondolsz akik végig ott állnak a buszsofőr mellett, szerintem a buszvégállomások, pihenő időbe, ezaz, belefér .. :D
22F
és mégis hogy történik? "Bivalybasznádra kérek egy diákjegyet" "Úúú, én pedig téged basználak!"? Esetleg elenged 20%ot egy nyelves csókért? nem értem.
És neked miért pont a nyomorék buszsofőrök jönnek be, miért nem az öltönyös üzletemberek vagy az egyenruhások, vagy valami, ami egy kicsit is vonzó?
1. igen azokra gondolok, mert en is "azokhoz" tartozok:Ddd es szoktam veluk beszelgetni..vannak akik flortolnek de idosek..van aki flortol es en is veluk mert nem olyan idosek.max 30-31..:Dd masnap baratnom (ottvolt o is a buszon amikor a soforr beszelgettem) jott es momdta h milyen siman flortoltem meg a soforrel.de en eszre se vettem am h flortoltem vele.de akaratomon kivul 'visszaflortolok' kajak:D voltak mar beszloasai amik utalnak erre-arra...khmm...h o es en...:D
es volt mar h enis elmentem a buszvegallomasig a telepulesen pedig 2.nal szoktam szallni mert ahoz van kozel a hazunk.es ott ugye varnia kell a busznak h indulhasson vissza...es beszelgettunk csak(flort is volt...:$)
"Bivalybasznádra kérek egy diákjegyet" "Úúú, én pedig téged basználak!"?
Szakadok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!