Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol tudnék ismerkedni rendőrök...

Hol tudnék ismerkedni rendőrökkel, katonákkal, egyenruhásokkal?

Figyelt kérdés

Imponálnak nekem az egyenruhások, de tudom, sok buta is van köztük mint mindenhol, így nem csak az egyenruha számít nyilván, de megismerkednék normálisabbakkal, van aki tudja, hol lehet velük?:)

Utcán , szolgálaton kívül...

Nyilván fiatal húszas kategóriában:)

2015. máj. 1. 22:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
4-es vagyok.... a Katonákat a legegyszerűbb kiszűrni ugyanis mindegyik katonai táskát hord terepmintás vagy sima Bundeswehr a leggyakoribb ....De merre laksz?
2015. máj. 1. 22:57
 12/19 A kérdező kommentje:

Van egy két katona vagy rendőr ismerősöm de ők nem feltétlen járnak mindig azzal:D

pesti vagyok.

2015. máj. 1. 23:01
 13/19 anonim ***** válasza:
ohhhh Hát Pesten rengeteg van ne viccelj :D Mondom nézd meg a keleti pályaudvart kelenföldöt ott nyüzsögnek péntek délután 3 órától estig a katonák én is mindig akkor utazom haza tudom :D
2015. máj. 1. 23:10
 14/19 A kérdező kommentje:

Értem, hát köszi:D

De nincs bátorságom így utcán oda menni hozzájuk, nem pont így gondoltam:D

2015. máj. 1. 23:27
 15/19 anonim ***** válasza:
hááát ha sietnek haza nem is tanácsos csak úgy leszólítani őket.... hmm hát még amit javasolni tdok a laktanyához közeli konditerem naa oda megint soka katona jár meg rendőrök is edzenek termekben az tuti hely megint ;) és ott ha segítséget kérsz azzal már le is sóítottál valakit
2015. máj. 1. 23:42
 16/19 A kérdező kommentje:

Áh, nem mernék pont velük edzeni ott, meg amúgy is máshol van bérletem ahol edzőm is van:)

de azért köszi tényleg, rendes tőled:)

Majd ha úgy hozza a sors, csak akad egy rendes ,ismerkedni nekem is:)

2015. máj. 1. 23:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Írj
2015. máj. 2. 07:18
 18/19 anonim ***** válasza:
58%
Ennyi, semmire se vagy képes, hogy megvalósítsd a vágyaid, mit csodálkozol..
2015. máj. 2. 14:25
 19/19 A kérdező kommentje:
a vágyaim? ez jó:DDD azért erről szó sincs:D
2015. máj. 2. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!