Mért ér többet 6 hónap a konditeremben mint egy élet munkája?
Megfigyeltem hogy ha az ember nőket akar (ismerkedni akar) sokkal nagyobb sikere lesz hogy megvan nála ez a 2 dolog:
Izom
Menő ruhák
Na igen de hol itt a gond?
Hát a gond az hogy ha valakinek ez nincs de sokkal többet tudna nyújtani de az valamiért nem érdekli a nőket...MÉRT?
Példa:
Egy padon ugyanott ugyanakkor (3 külön szituáció egy időben és helyen) egy ember ül.
Az első esetben egy izom ember trikóban menő farmerben napszemüvegben.
Ott ül 4 órát és időnként odahív egy nőt időnként magától odamegy. beszél velük elmondja hogy sokat van a kondiban... és a nők 90% ának bejön 70% a randizna vele.
a másik 2 esetben egy írót híres könyvel és egy fényképészt nagyon jó természetfotóval tegyünk a padra
Rajtuk átlagos / használt kopott ruhák pulóver
nem izmosak sőt az írón még van is egy kis felesleg ami pont nem látszik.
Ők is ugyanannyi időt vannak ott odahívnak pár nőt (de oda biztos nem mennek hozzájuk) beszélnek magukról az író megmutatja a könyvét a fotós a fotóját.
És? ja minimális érdeklődés. mondjuk 30% nak bejön 10% randira is menne talán...
MÉRT???
MÉRT ÉR TÖBBET 6 hónap a kondiban és pár ruha mint egy élet munkája.
(ne vegye magára senki attól hogy valaki kondiba jár még nem feltétlen sík hülye)
"Stílusficamos? Ezek szerint aki nem követi a stílust és vagy nincs pénze rá az stílusficamos,igénytelen? "
Te a divatra gondolsz. A stílust nem lehet követni. Pontosabban majmolni lehet, de azokat kiröhögi mindenki. Ha van egy egyedi saját stílusod, na az a nyerő. Csak nehéz nem utánozni más stílusát, s magadat adni. Én értem mire gondolsz, értem a kérdésedet is, de nem vagy tisztában azzal, hogy mekkora munka pl. a gyúrás, mekkora erő kell ahhoz, hogy egy hulla nap után lemenj a terembe. Nem csak erről szól, nem csak arról amit látsz, sokkal több az egész, és nem kell lenézni szerintem.
Utolsó mondatod azért válthat ki felháborodást sokakban, mert: "mg nem feltétlen sík hülye" - ezzel kifejezvén, hogy DE, elég nagy az esélye hogy sík hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!