Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mért ér többet 6 hónap a...

Mért ér többet 6 hónap a konditeremben mint egy élet munkája?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem hogy ha az ember nőket akar (ismerkedni akar) sokkal nagyobb sikere lesz hogy megvan nála ez a 2 dolog:

Izom

Menő ruhák

Na igen de hol itt a gond?

Hát a gond az hogy ha valakinek ez nincs de sokkal többet tudna nyújtani de az valamiért nem érdekli a nőket...MÉRT?

Példa:

Egy padon ugyanott ugyanakkor (3 külön szituáció egy időben és helyen) egy ember ül.

Az első esetben egy izom ember trikóban menő farmerben napszemüvegben.

Ott ül 4 órát és időnként odahív egy nőt időnként magától odamegy. beszél velük elmondja hogy sokat van a kondiban... és a nők 90% ának bejön 70% a randizna vele.

a másik 2 esetben egy írót híres könyvel és egy fényképészt nagyon jó természetfotóval tegyünk a padra

Rajtuk átlagos / használt kopott ruhák pulóver

nem izmosak sőt az írón még van is egy kis felesleg ami pont nem látszik.

Ők is ugyanannyi időt vannak ott odahívnak pár nőt (de oda biztos nem mennek hozzájuk) beszélnek magukról az író megmutatja a könyvét a fotós a fotóját.

És? ja minimális érdeklődés. mondjuk 30% nak bejön 10% randira is menne talán...

MÉRT???

MÉRT ÉR TÖBBET 6 hónap a kondiban és pár ruha mint egy élet munkája.

(ne vegye magára senki attól hogy valaki kondiba jár még nem feltétlen sík hülye)

2015. máj. 1. 21:24
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Látom elolvastad amit írtam :D

"ne vegye magára senki attól hogy valaki kondiba jár még nem feltétlen sík hülye"

Mellesleg én mint nyeslett lelki szegény fényképész vagyok de ez biztosan semmit nem ér a te karodhoz képest...és itt gyorsan vissza is utalnék a fentebbi mondatomra.

2015. máj. 1. 21:41
 12/31 anonim ***** válasza:

MIÉRT!!!! I-vel! Egyszer még elmegy, de háromszor egymás után kicapslockozva kib****a a szemem. Egyébként azért, mert az emberek felszínesek, ennyi.

Ha egymás mellé állítasz két kocsit, amiből az egyik csilli-villi állapotban van, de csak egy sima egyszerű, páréves családi autó, a másik viszont egy igazi klasszikus, jóval nagyobb vezetési élménnyel, viszont kissé lelakott külsővel, akkor az emberek nagy része az elsőt fogja választani a külső alapján.

2015. máj. 1. 21:41
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

nem a ruha számít nálam azt les zarom

az izmokat azért imádom, mert férfias és ennyi

2015. máj. 1. 21:43
 14/31 anonim ***** válasza:
Ez az egész úgy ahogy van baromság.
2015. máj. 1. 21:43
 15/31 A kérdező kommentje:
21:41 Bocsánatot kérnék elég ideges voltam és most hogy így kérdezted vissza is néztem fogalmam sincs miért írtam "mért" nek...figyelmetlen voltam.
2015. máj. 1. 21:45
 16/31 anonim ***** válasza:
engem is előbb fog meg egy művészlélek mint egy izompacsirta.
2015. máj. 1. 21:57
 17/31 anonim ***** válasza:

JAj nem a 6 hónapon van a lényeg...

Nekem is az izmos pasik jönnek be, de alapból szeretem ha valaki sportol, abból sok tulajdonságot ki lehet következtetni...hiszen a sport sok mindenre megtanít. Annak az embernek vannak céljai, és életcéljai, van kitartása, akarata és határozott ami nekem nagyon bejön. Többek között nálam ezert is ez a nyero, de persze sokan nem latjak,hogy ebbe mennyi munka van es kitartas es milyen lelki ero kell hozza,hogy valaki jol nezzen ki

2015. máj. 1. 21:59
 18/31 A kérdező kommentje:
Ebbe is van igazság és értékelem a válaszodat.
2015. máj. 1. 22:03
 19/31 anonim ***** válasza:
70%

Mert az első az aki igényes,van stílusa,vannak céljai,tud élni,és tud bánni a nőkkel.

Plusz felépíteni egy jó testet nem félév és nem 2 hanem sokkal több is.

A nők az izmos,sikeres,gazdag pasikat fogják előnybe részesíteni,mert vonzódnak hozzájuk.

Most a 2. egy stílusficamos ember,igénytelen,egyértelmű,hogy nem szeretik a nők ne viccelj.

2015. máj. 1. 22:24
 20/31 A kérdező kommentje:

Stílusficamos? Ezek szerint aki nem követi a stílust és vagy nincs pénze rá az stílusficamos,igénytelen?

Egy olyan ember aki író tehetség, akinek a könyveit többen vették meg mint ahány másodpercet edzéssel töltöttél és szerinted Ő nem sikeres? Neki ugye nincsenek céljai? Ez az ember igénytelen igaz?

Talán még a véleménye is kevesebbet ér szerinted?

"egyértelmű,hogy nem szeretik a nők ne viccelj."

Miért?

2015. máj. 1. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!