Már zavaróan sok pasi dicsér/kezdeményez nálam. Mit tegyek? Elegem van ebből az ostromból.
Persze, biztosan kapom majd az ívet, hogy miért panaszkodom, tudok legalább válogatni, pár ember hogy örülne, ha bárki kezdeményezne nála, de higgyétek el, egyik véglet sem jó.
Nem tudom mi van bennem, ami miatt ennyi embernek tetszem, mert persze, szép, csinos, jó alakú fiatal nő vagyok, de rengeteg más ilyet ismerek, és bár ők is kapnak sok dicséretet, de azért nem ennyit.
Úgy képzeljétek el a dolgot, hogy reggel egyetemre menet átlag 5 pasi jön oda az utcán ismerkedni, meg min 2x ennyi "utánamdobott" dicséretet hallok.
Ami persze, nagyon hízelgő, de fárasztó is egy idő után. Ráadásul nekem is jól esne néha kicsit küzdeni a pasikért, na :D
Szóval, bármi ötlet? A "ne öltözz ilyen kurrrvásan" csodás tanáccsal nem megyek sokra, mert ízlésesen szoktam öltözni, nincs ki se a seggem, sem a mellem :D
20/l
Húzz zacskót a fejedre. Omg, first world problems...
Bírom az ilyen panaszkodásba bújtatott dicsekvéseket, de a jó hír, hogy ennél nagyobb egód már nem hiszem h lehet:)
Utolsó, ne légy IQnuku, a végletek nem jók soha, ebből nem következik, hogy a "nőknek semmi sem jó".
Ezt olyan hülyeség kijelenteni, mint azt, hogy mivel a pasiknak sem az anorexiás sem a 300 kilós nők nem tetszenek, nekik semmi sem jó... :D érted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!