Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Már zavaróan sok pasi dicsér/k...

Már zavaróan sok pasi dicsér/kezdeményez nálam. Mit tegyek? Elegem van ebből az ostromból.

Figyelt kérdés

Persze, biztosan kapom majd az ívet, hogy miért panaszkodom, tudok legalább válogatni, pár ember hogy örülne, ha bárki kezdeményezne nála, de higgyétek el, egyik véglet sem jó.

Nem tudom mi van bennem, ami miatt ennyi embernek tetszem, mert persze, szép, csinos, jó alakú fiatal nő vagyok, de rengeteg más ilyet ismerek, és bár ők is kapnak sok dicséretet, de azért nem ennyit.

Úgy képzeljétek el a dolgot, hogy reggel egyetemre menet átlag 5 pasi jön oda az utcán ismerkedni, meg min 2x ennyi "utánamdobott" dicséretet hallok.

Ami persze, nagyon hízelgő, de fárasztó is egy idő után. Ráadásul nekem is jól esne néha kicsit küzdeni a pasikért, na :D

Szóval, bármi ötlet? A "ne öltözz ilyen kurrrvásan" csodás tanáccsal nem megyek sokra, mert ízlésesen szoktam öltözni, nincs ki se a seggem, sem a mellem :D

20/l

2015. máj. 1. 11:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Határozotton mondd meg nekik, hogy nem érdekelnek.
2015. máj. 1. 12:00
 2/15 A kérdező kommentje:
Persze, meg szoktam, de jó lenne megelőzni a dolgot :)
2015. máj. 1. 12:01
 3/15 anonim ***** válasza:
Nincs ezek közül egy sem, akinek adsz esélyt?
2015. máj. 1. 12:04
 4/15 anonim ***** válasza:

"reggel egyetemre menet átlag 5 pasi jön oda az utcán ismerkedni"

Minden egyes reggel leszólít kb 5 férfi? Mennyi ideig tart, mire beérsz az egyetemre? Fél óra-egy óra?

Ne haragudj, de nekem nagyon irreálisnak tűnik az, hogy 5-10 percenként leszólít az utcán egy férfi. Nem túlzod el kicsit a helyzetet? :)

2015. máj. 1. 12:17
 5/15 anonim ***** válasza:
Rakj ki egy képet magadról, hogy lássuk igazad van-e.
2015. máj. 1. 12:19
 6/15 anonim ***** válasza:
Küld el őket, akár rögtön egy van barátom mondattal, vagy nagyon sietek pá.
2015. máj. 1. 12:36
 7/15 anonim ***** válasza:
Na ilyen esetben nem tudom mit csinálj :D járj melegítőben , csinálj úgy mintha zenét hallgatnál , nem tudom .... De mocskos mázlista vagy
2015. máj. 1. 12:37
 8/15 anonim ***** válasza:

Küzdj :) Egyébként van 1-2 olyan nő, aki egyszerűen néhány pillanat alatt felkavarja a férfitársadalmat.

A Maléna című film is erről szól. Nagypapáktól kezdve a kissrácokon át mindenki őt akarja, róla álmodozik... emiatt meg a nők gyűlölik és irígyek rá emiatt elég nehéz helyzetbe kerül, de nem mesélem el az egész filmet.

A leírtak alapján átlagon felüli vonzerővel rendelkezel, amit kontrolálatlanul szétárasztasz. Egy ízlésesen öltözködő nő is lehet roppant vonzó, ahogy a Te eseted is mutatja. Ötlet: ne öltözz ilyen ízlésesen :) Pl. engem a hosszú hajú lányok vonzanak, a rövid, illetve közepesen hosszú hajúak csak nagyon kivételes esetben. De le ne vágasd, ha hosszú hajad van! Az úgy szép. Egyébként meg gondolj arra, hogy vannak lányok akik nagyon sokat adnának olyan vonzerőért, ami neked van, és fogd fel pozitívan a helyzetet. Ha találkozol a nagy Őddel, még hasznát is veheted a vonzerődnek. 28/F

2015. máj. 1. 12:38
 9/15 A kérdező kommentje:
Körülbelül háromnegyed óra, amíg beérek, és igen, nem túlzok, szerintem is röhelyes :D
2015. máj. 1. 12:39
 10/15 A kérdező kommentje:
Uhh, elnézést a "röhelyes" miatt :D
2015. máj. 1. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!