Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért a r. bancokat hívják...

Miért a r. bancokat hívják "szép lányok"-nak?

Figyelt kérdés

Teli az oldal az ilyen "a szép lányok szétteszik mindenkinek, aki elég pénzes", "szép lányokra nem éri meg hajtani, mert nekik csak az alfahímek jönnek be" és hasonlókkal.

Ismerek én is pár ilyen laza erkölcsű nőt, de azon túl, hogy inkább hasonlítanak műanyag babára, szélsőségesebb esetekben meg pirítósra.

Ezek után jönnek a jó tanácsok, miszerint "hajtsatok inkább átlagos lányokra"

És hogy kik az "átlagos lányok"?

Mindenki, aki nem plázacirmi, kezdve az ilyenektől:

[link]

[link]

egészen az ilyenekig:

[link]

A másik kedvencem pedig, a "toppmodell alkatú nőd csak akkor lehet, ha gazdgad vagy"

Tessék, itt egy toppmodell alkatú nő:

[link]

[link]

Aki ilyen, az meg bújjon el, gondolom:

[link]

2015. ápr. 30. 16:55
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:

Azért, mert a r*bancok csak a külselyükkel foglalkoznak, hiszen tudjuk mik. Az összes pénzüket erre költik, máson nem is jár az eszük,csakhogy hogy tudnának még jobban kinézni.

Ég és föld a különbség egy normál lány és egy ilyen között, ez szemmel látható. Amíg suliba jártam, a r*banc klikk az ozstályból mindig késve ért be, mert fontosabb volt 1,5 órán át 'elkészíteni' magukat a napra, na meg persze nem tudták eldönteni hogy mit vegyenek fel. Míg én 20 perccel az indulás előtt keltem, és volt olyan nap, hogy néha én is használtam egy kis alapozót, meg sokszor lakkoztam a körmöm; az értékrendünk teljesen más (volt)

2015. ápr. 30. 17:28
 22/50 A kérdező kommentje:
Láttad már őket smink nélkül? :P
2015. ápr. 30. 17:28
 23/50 anonim ***** válasza:
*külsejük, bocsánat
2015. ápr. 30. 17:29
 24/50 anonim ***** válasza:
Hát azért én is másfél órán át készülődtem férfiként, pedig csak hosszú hajam volt...
2015. ápr. 30. 17:34
 25/50 anonim ***** válasza:
Nekem is hosszú hajam volt és van, de a fésülésen kívül nem csináltam vele semmit; mert eleve szépen állt.
2015. ápr. 30. 17:37
 26/50 anonim ***** válasza:
Ja és..., soha nem láttam őket smink nélkül, még osztálykiránduláson sem. 1X elmentünk fürdőbe, de mivel vízálló volt a sminkjük...
2015. ápr. 30. 17:38
 27/50 anonim ***** válasza:
25: Fél órát kellett szárítanom... Cigi kávé kombó, minden reggel zuhanyzás, egy kis gondolkodás, majd 15perc busz.
2015. ápr. 30. 17:39
 28/50 anonim ***** válasza:
0%
te nagyon ostoba és írigy vagy kérdező! mert a szép lányokat nehéz fent tartani az átlagos csajok még a legkisebb ajándéknak is örülnek! pl olcsóbb fent tartani 1 ladát mint 1 mclarent! én ezért nem kezdek velük
2015. ápr. 30. 17:39
 29/50 A kérdező kommentje:

Mi köze a külsőnek a jellemhez?

Még mindig nem vagyok irigy

2015. ápr. 30. 17:42
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer láttam egy ilyen tipusú lány osztálytársamat smink nélkül. Én megijedtem a látványtól :D
2015. ápr. 30. 17:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!