Miért a r. bancokat hívják "szép lányok"-nak?
Teli az oldal az ilyen "a szép lányok szétteszik mindenkinek, aki elég pénzes", "szép lányokra nem éri meg hajtani, mert nekik csak az alfahímek jönnek be" és hasonlókkal.
Ismerek én is pár ilyen laza erkölcsű nőt, de azon túl, hogy inkább hasonlítanak műanyag babára, szélsőségesebb esetekben meg pirítósra.
Ezek után jönnek a jó tanácsok, miszerint "hajtsatok inkább átlagos lányokra"
És hogy kik az "átlagos lányok"?
Mindenki, aki nem plázacirmi, kezdve az ilyenektől:
egészen az ilyenekig:
A másik kedvencem pedig, a "toppmodell alkatú nőd csak akkor lehet, ha gazdgad vagy"
Tessék, itt egy toppmodell alkatú nő:
Aki ilyen, az meg bújjon el, gondolom:
Azért, mert a r*bancok csak a külselyükkel foglalkoznak, hiszen tudjuk mik. Az összes pénzüket erre költik, máson nem is jár az eszük,csakhogy hogy tudnának még jobban kinézni.
Ég és föld a különbség egy normál lány és egy ilyen között, ez szemmel látható. Amíg suliba jártam, a r*banc klikk az ozstályból mindig késve ért be, mert fontosabb volt 1,5 órán át 'elkészíteni' magukat a napra, na meg persze nem tudták eldönteni hogy mit vegyenek fel. Míg én 20 perccel az indulás előtt keltem, és volt olyan nap, hogy néha én is használtam egy kis alapozót, meg sokszor lakkoztam a körmöm; az értékrendünk teljesen más (volt)
Mi köze a külsőnek a jellemhez?
Még mindig nem vagyok irigy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!