Miért gondolom úgy, hogy a nőknek teljesíthetetlen elvárásaik vannak a férfiakkal szemben?
A férfi legyen gazdag.-A legtöbb gazdag rengeteget dolgozik és nem sok másra van ideje.
Legyen kigyúrt.-Évek munkája és szintén elég komoly elfoglaltság.
Legyen szórakoztató, ismerje a nő minden rezdülését, mikor mit kell mondania...-Egy komplett pszichológuscsoportot is magába kell olvasztania.
Legyen olyan, aki után minden nő vágyakozik, de neki csak az az egyetlen nő kelljen.-Ki az a hülye, aki ilyen lehetőségek mellett megmarad egyetlen nőnél?
A sort a végtelenségig lehetne folytani.
"ténylegesen miért vannak a nőknek teljesíthetetlen elvárásaik a férfiakkal szemben."
Azért, mert sok a hülye, aki mindezek mellett mégis megpróbálja teljesíteni ezeket az elvárásokat, függetlenül attól, hogy eközben vért pisil az erőlködéstől.
Ez olyan, mintha teljes erődből rohannál az üldöződ elől, aki előbb-utóbb mégis utolér. Ehelyett meg kellene fordulnod és megölnöd.
9-es
Nehogy már a főzés is teljesíthetetlen elvárás legyen me az, hogy a nő intelligens legyen. Besz#rok egyesek min háborodnak fel.
ez butaság, vagy nagyon rossz nőkkel hozott eddig össze a sors, akikkel nem vagy egy szinten.
mindenkinek vannak elvárásai, de egy normális férfinak és nőnek nem olyan teljesíthetetlenek ám.
személy szerint nekem azon kívül, hogy vonzódjak hozzá, egy megbízható, humoros, intelligens pasi kell, akivel jól érezhetem magam, akkor is, ha csak beszélgetünk, ha elmegyünk szórakozni, vagy ha az ágyban vagyunk. hülyeség olyat elvárni, amit te nem vagy képes nyújtani a másik félnek.
nyilván vannak azok a k típusú lányok, akik hozzád se szimatolnak, ha nem vagy kigyúrva és nincs alattad egy merciés egy 20 centis farok, de azért ebből kevesebb van, ha meg ilyennel hoz össze mindig a sors, azt kell mondjam, hogy te keresgélsz nagyon rossz helyen.
Nem a főzéssel van baj. Én is imádok, tudok is. És hülye sem vagyok...
Csak szerintem nem a "nők" az egyetlenek, akik túl magas elvárásokat támasztanak az ellenkező nemmel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!