Húszonéves lányok, mit vártok el egy ideális férfitől?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 29. 19:20
1/9 anonim válasza:
Szerintem azt, hogy ideális legyen. A kérdésben benne van a válasz XD
(25/F)
2/9 anonim válasza:
Én válaszolhatok a nevükben: Mindent! :D
3/9 anonim válasza:
Nincs sok elvárásuk szerintem. Csak legyen kedves, odaadó, hűséges. De azért legyen vagány, humoros és laza is. Emellett nem árt, ha rugalmas, tájékozott, türelmes, figyelmes, megértő, intelligens, művelt, ambiciózus. Ja meg az se negatívum, ha sportos testalkatú, jó kiállású, jóképű. Ja meg az ideális férfinak amúgy ideális fizetésű munkája is van. Fontos még, hogy beszéljen a nők mitikus nyelvén és egyből levágja a többszörösen burkolt utalásokat, arról nem is beszélve, hogy az ideális férfi gondolatolvasó. Beszéljen még legalább 2 másik nyelven is. Emellett teljesen elvárható, hogy meg tudjon szerelni mindent, fel tudjon emelni bármit, le tudjon venni valamit magasról, értsen a nőgyógyászathoz, ja meg szeresse a cicákat.
4/9 anonim válasza:
ne tőlük kérdezd, te idióta.
Nem fogják bevallani ,hogy valójában mire nedvesednek... lehet, hogy nem is tudnak róla! Több személyes példám is van erre, szeretem őket meg minden...
5/9 anonim válasza:
3
Hogy neked se lesz sose pasid az is biztos. Vagy az is csak azért lesz, hogy eltartson. :D
6/9 anonim válasza:
kicsit értelmetlen kérdés! az lesz a vége, hogy jönnek majd a szokásos sablon dumákkal, de mind tudjuk (legbelül még ők is), hogy az nem igaz! egy nőtől nem lehet megkérdezni, hogy mit akar, mert úgysem tudja :D
7/9 anonim válasza:
Őszinteséget,emberséget,remélem ez mem túl sok,mert sok férfinak.ez gondot okoz.
9/9 Ensam skog válasza:
Ha őszinte vagyok azon megsértődnek mert hogy milyen bunkó vagyok. Emberséges. hmm lássuk csak. Biztos meleg, vagy puha fallosz. Több mint 2 éve dolgozok egy olyan helyen ahol én vagyok az egyedüli férfi. Arra a megállapításra jutottam, hogy a nők se tudják mit akarnak. Abszolút csak az érzelmeik és a hangulatuk határozza meg a döntéseiket. Nincs racionális döntés. Azok az elvárások amiket támasztanak ők nem érzik magasnak "csak senki nem képes teljesíteni". Ami persze nem baj mert ugyanazok a körülmények között mások is így viselkednének. Engem az tesz kíváncsivá, hogy mi tette őket ilyenné? Reklámok? Szülők? Mi sugallja azt, hogy ilyen elvárásokat kell támasztani és csak egy ezeknek az elvárásoknak megfelelő másik féllel képesek boldog teljes életet élni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!