20 ev feletti lanyokal szeretnek ismerkedni, kik a valo eletben teljesen normalisak de az agyban igazi perverzek, hol lehet ilyet talalni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 27. 21:46
1/8 anonim válasza:
De szeretem az ilyen kérdéseket. :D Bárhol... viszont egyik sem fogja a homlokára írni ;)
Én is ilyen vagyok, viszont van párom.
22N
3/8 anonim válasza:
Agyban perverz?Hmmm. sztem diliház.
4/8 A kérdező kommentje:
Kb ezekre a valaszokra szamitottam..valaki ismerkedne?
2015. ápr. 27. 21:51
5/8 anonim válasza:
2-es: megkérdezhetem, hogy hol laksz?
6/8 A kérdező kommentje:
Nincsen fikx lakhejem..most per pillanat franciaorszagban vagyok, julius vegen mar magyarorszagon leszek es egy keveset erdelyben is.
2015. ápr. 27. 22:22
7/8 anonim válasza:
Én volnék a #2-es válaszadó!
Magyarország,B-A-Z megye,Miskolc :)
8/8 Kohan Laszlo válasza:
sziasztok lanyok ismerkedni szeretnek magam hoz ilo lanyt keresek es kor lehet 18 21 ig en 23 eves vagyok aki szeretne meg ismerni esetleg fel vehet a fb re ugy van hogy Neked Csak Siman Lacy es jelenkezeseteket varom csak batran koszonom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!