Szerintetek az gáz, ha 15 évesen még egyetlen egy igazi kapcsolatom se volt? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Szerintem (és mások szerint is) egy szép lány vagyok,,kedves és jól ellehet velem beszélgetni mégis egy olyan fiúnak se jöttem be eddig akik nekem is tetszettek. Persze voltak/vannak hódolóim . Nem igazán tudom , hogy hogyan kéne megismerkedni. Köszönöm előre is a segítségeket 2015. ápr. 5. 16:55
3/8 anonim válasza:
Sőt ha megtalálod a periódusos rendszerbe még nemesgáz is lehet :) 21/F
4/8 anonim válasza:
15 évesen? Ugyan, van még bőven időd. :)
5/8 anonim válasza:
nem gaz.
vagy akkor holnap mar nem sut ki a nap?
6/8 anonim válasza:
Szerinted hány ember mondhatja el magáról, hogy 15 évesen volt már normális, igazi kapcsolata?
Ha ezt 25 évesen kérdezed, akkor azt mondom, hogy elgondolkodtató, hogy miért nem volt még egyetlen komoly kapcsolatod sem, de 15 évesen miért kellett volna úgy egyáltalán még kapcsolatodnak lennie?
Majd lesz.
7/8 fleety válasza:
Előttem szólóknak igaza van,egyáltalán nem gáz.
8/8 anonim válasza:
Azért ne nagyon vesztegesd az időt, mert később bánni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!