Van egy csaj aki tetszik, de nem ismerem mit irjak neki?
Figyelt kérdés
de egyaltalan nem ismerem masik iskolaba jar csak instagramon lattam rola kepet es bejeloltem facebookon is irtam neki (bar ne tettem volna) meggondolatlansagbol es nem irt vissza ilyenkor mi a teendo mit irjak?2015. ápr. 27. 20:18
1/4 anonim válasza:
Semmit. Ha nem írt vissza, akkor nem tart elég jóképűnek, azon pedig nem tudsz segíteni.
2/4 A kérdező kommentje:
nem is látta.
2015. ápr. 27. 20:43
3/4 anonim válasza:
Akkor is várd meg, amíg megnézni! Egyébként mindegy, mit írsz, csak a külsődön múlik, hogy szimpatikus vagy-e neki és válaszol-e.
4/4 A kérdező kommentje:
hat mar kitoroltem az uzeneteket mert nem latta vartam egy ideig aztan kitoroltem
2015. ápr. 27. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!