Aki rágörcsöl a párkeresés témára, az tényleg nehezebben talál párt? Miért?
bizony.
engem is mindig a legváratlanabb pillanatokban talált meg. mikor egyáltalán eszembe se volt,hogy jó lenne már megismerni valakit stb.
Hát..
Én úgy találtam valakit, hogy épp nem ismerkedtem..elméletileg rá voltam görcsölve, de aznap pont nem volt kedvem ismerkedni..és sikerült :)
(itt gykn)
gondolj bele: aki görcsöl, abban nincs játékosság, az feszült, az nem tudja elengedni magát, önmagát adni.
Gondold végig, te ilyen emberrel ismerkednél szívesen, aki be van feszülve folyamatosan, vagy egy olyan emberrel, aki vidám, laza és csak szimplán nyitott?
Én nyitott vagyok, mégse kellek senkinek.
Rágörcsöltem, akkor se kellettem.
Szóval ez csak süket duma!
köszi a választ mindenkinek :) igyekszem nem erre gondolni és találni valami elfoglaltságot, de gondolom tudjátok milyen az, amikor olyan időszak van, hogy jól esne ha valaki mellettünk lenne
6-os: kívülről nem látszik rajtam szerintem, csak én érzem ezt. Nem is szoktam panaszkodni másoknak, csak ha éppen szóba kerül
8-as sajnálom :/ kell hozzá sok szerencse szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!