Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy lehet egy fiút úgy...

Hogy lehet egy fiút úgy visszautasítani, hogy ne legyek bunkó, ne sértsem meg, de közben fel is fogja a dolgot és ne zaklasson tovább?

Figyelt kérdés
Egyáltalán létezik ilyen megoldás?

2015. ápr. 27. 07:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az igazság az,hogy a nők gonoszak, már lassan rettegek is kimenni az utcára :D Na jó,nem írok hülyeségeket, az itt felsorolt válaszok közül bármelyik jó lehet, de az igazság az,hogy ez a fiútól függ, hogy hogyan reagálja le.
2015. ápr. 27. 09:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Kérdező: a hozzászólásaidból az jött le, h nem igazán kell visszautasítanod se, ha nem beszélnek veled négyszemközt, akkor lehet, h csak simán szórakoznak, ha pedig ezt rosszul értettem, tehát egyébként is megmondják, h ők milyen szerelmesek beléd, és szeretnének nálad egy esélyt, akkor pedig nem azt kell mondani, h bocsi, nem jössz be, meg nem vagy az esetem, külsővel sztem meg lehet bántani az embert, agyalni kezd, h milyen rossz, h nem jövök be neki, elmegy az életkedve, lehet, h senkinek se jövök be blabla, inkább magad hibájának kell beállítani a dolgot, és mondanék egy példát, de nem írom le, mert én is ezt akarom csinálni. :D Priviben, ha jó leszel, akkor talán, bár akkor se biztos, ezt annyira nagyon jól kitaláltam, h félek elmondani bárkinek is. :D
2015. ápr. 27. 10:24
 13/13 anonim ***** válasza:
A visszautasítás mindenképp rosszul esik, de a fiúknak ezt ki kell bírniuk. A lényeg, hogy egyértelmű legyél és az, hogy nem kell erős szavakat használni, hogy ezt közöld. Tehát nem kell őt minősítened, hanem csak azt mondani pl. hogy Bocs, de ne találkozzunk többet. Ha megkérdi miért, akkor mond azt, hogy te nem érzed úgy, hogy ez jó ötlet, nem akarsz tőle semmit.
2015. ápr. 27. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!