Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy lehet egy fiút úgy...

Hogy lehet egy fiút úgy visszautasítani, hogy ne legyek bunkó, ne sértsem meg, de közben fel is fogja a dolgot és ne zaklasson tovább?

Figyelt kérdés
Egyáltalán létezik ilyen megoldás?

2015. ápr. 27. 07:34
1 2
 1/13 Rockcsempész válasza:
Fájni fog neki, mindegy hogy mondod... De a lényeg az, hogy őszinte légy!
2015. ápr. 27. 07:37
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha jól elmondod neki a problémádat és értelmes a srác megérti és nem fog nyomulni tovább. Ha valamelyik feltétel nem teljesül, akkor meg mindegy is.
2015. ápr. 27. 07:39
 3/13 anonim ***** válasza:
Egyszerűen : " Ne haragudj,de nem akarok tőled semmit. "
2015. ápr. 27. 07:50
 4/13 anonim ***** válasza:

Hehe :-D jók a cimkék a kérdés alatt :-D

Hát... ha az elejétől fogva őszinte vagy, most nem lennél ekkora gondban, mikor már jobban megfutott a dolog :-D

Amúgy meg csak az értésére tudod adni finoman

(finoman nemegyenlő jelzésekkel, meg szrakodással, hanem beszéddel, félreérthetetlen beszéddel, de úgy, hogy pl. nem mondod neki, hogy "azéé'mer'hülyevagy" :-D )

2015. ápr. 27. 07:50
 5/13 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak olyan fiúk, akik nem értik meg a visszautasítást, mondhatsz nekik bármit.
2015. ápr. 27. 08:01
 6/13 anonim ***** válasza:

"Ne haragudj, de nem vagy az esetem"

"Sajnálom, de én nem vonzódok hozzád"

"Nem úgy érzem, hogy lehetne köztünk valami"

És ahogy az előző írta: nem ilyeneket, hogy "hogy nézel ki", "csúnya vagy", "hülye vagy". De olyat se, hogy pl. elhív valahová, és te meg "Nagyon kedves vagy, de sajnos nem érek rá...sok a dolgom...." stb. stb. stb.

2015. ápr. 27. 08:01
 7/13 anonim ***** válasza:
6%

Az őszínteség a lényeg!

"Todod felszínes vagyok! Elismerem hogy undoritóan viselkedem de nem tudok változni! Csak a legjobb külsejű pasiknak adok lehetőséget! Te meg nem vagy az! Sajnálom"

2015. ápr. 27. 08:28
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Eddig a 7-es válaszoló írta a legjobb megoldást :) Akkor leszel a legőszintébb, ha azt mondod,amit ő írt.
2015. ápr. 27. 08:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan utolsó kettő, ti is tudjátok, hogy mekkora hülyeséget beszéltek...ráadásul segget csináltok a szátokból, hiszen szidjátok a kérdező felszínességét, miközben egy elég végletes ítéletet mondtok róla kettő leírt mondat alapján. Ami mellesleg hibátlan helyesírással és stilisztikával íródott, inkább tehát az ellenkezője lehet igaz annak, amilyen képet ti festettetek a kérdezőről.

Kérdező, a magam részéről akármelyik fenti mondatot elfogadhatónak tartom, és mindig (életem randijaiból mindössze kettő (!!) esetben) megköszöntem az őszinteséget, és normális maradt a viszony.

Sajnos van férfiak között is sok hülye, aki a normális fe határozott szóból sem ért, akkor sajnos kellemetlenebbül kell fogalmaznod.

2015. ápr. 27. 08:54
 10/13 A kérdező kommentje:

:D Mondom én, mindig a lányok a rosszak, ha nem jönnek össze valakivel akivel nagyon nincsenek egy hullámhosszon vagy csak nem érzik a varázst, akkor kegyetlen felszínes ostoba libák, ha meg mindenkinek adnak esélyt, akkor büdös k*rvák mind, ismerem ezt a hozzáállást, szóval ha nem probléma, nem veszem magamra a sértéseidet :D

Azoknak, akik azt tanácsolták, mondjam meg a legegyszerűbben és legegyenesebben, szerintem is ez a legtisztább megoldás, de nagyon nehéz lehetőséget találni rá. Sokszor van az, hogy alig beszélek négyszemközt egy ilyen fiúval, inkább csak társaságban, ahol utalgat nekem mindenki előtt néha kifejezetten zavarbaejtő módon, vagy a hátam mögött másoknak, és elég hülyén venné ki magát, ha csak úgy eléállítanék hogy "bocs, észrevettem mennyire bejövök neked, de nekem te nem, sajnálom", szóval, nem tudom, ehhez azért átlagon felüli önbizalom kell. De egy idő után tényleg nagyon kellemetlenül tudnak viselkedni, és én vagyok a bunkó, ha már nem tudom normális hangnemben lereagálni az utalgatásaikat meg az ajánlataikat.

2015. ápr. 27. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!