Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok nektek milyen az...

Lányok nektek milyen az ideálotok?

Figyelt kérdés

Gondolok itt öltözködésre,testalkatra,magasságra,személyiségre stb.

Kort írjatok!

2015. ápr. 26. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:
nincs idealom, ha talalkozunk akkor valtson ki belolem olyan erzest hogy vele akarok lenni, ha nincs meg ez az erzes akkor barat kategoria.
2015. ápr. 26. 23:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Magas, szőke, kék szem, jó hátsó. ÁÁÁh nem is folytatom inkább 24/N
2015. ápr. 26. 23:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Kedves, gondoskodó, szeressen <3
2015. ápr. 26. 23:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Magas, sportos, izmos, neha kajla, mint egy kiskutya, de mellette hatarozott es komoly is, huseges, szeret, van humorerzeke.
2015. ápr. 26. 23:13
 5/8 anonim ***** válasza:
mi a f**rt ennyire fontos hogy magas legyen? most akkor aki 170 cm alatt van az már egy reménytelen kutya?
2015. ápr. 26. 23:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Nalam altalaban igen, en is 175 korul vagyok.
2015. ápr. 26. 23:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Magas, de csak azért, mert én is 176 cm vagyok, és higgyétek el, ha nem lennék egy ekkora hegyomlás, baromira nem érdekelne, de nem tehetek róla, ha ezt dobta a gép, ezenfelül szerény és intelligens, a többi nem érdekel.
2015. ápr. 27. 01:19
 8/8 anonim ***** válasza:

hát a mostani barátom tökéletes nekem :D

Öltözködésre: laza, kényelmes viselet, farmer, póló tökéletes. nem szeretem a divatosan öltözködő és/vagy metroszexuális pasikat

Külsőre: kék szem sötétbarna/fekete haj kombótól elolvadok.. a magassága nem lényeges, csak ne legyen sokkal alacsonyabb nálam (172cm vagyok) ne legyen elhízva, vagy nagyon sovány. nem kell kigyúrtnak lennie, de azért legyen rajta egy kis fincsi férfias izom :) meg ne legyen túl szőrös.. :D igényes tetkót nagy előnynek számítanak.

Személyiség: magabiztos, pozitív kisugárzású. legyen velem kedves, és ne féljen semikor sem kimutatni, hogy törődik velem :) jó humorú, eszes pasi az ideális, akinek vannak ambíciói, viszont ne gondolkodjon túl komolyan, mert ezt én sem teszem.. jól tudjam magam érezni vele :) na meg persze legyen jó az ágyban :D

20L

2015. ápr. 27. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!