Lányok nektek milyen az ideálotok?
Gondolok itt öltözködésre,testalkatra,magasságra,személyiségre stb.
Kort írjatok!
hát a mostani barátom tökéletes nekem :D
Öltözködésre: laza, kényelmes viselet, farmer, póló tökéletes. nem szeretem a divatosan öltözködő és/vagy metroszexuális pasikat
Külsőre: kék szem sötétbarna/fekete haj kombótól elolvadok.. a magassága nem lényeges, csak ne legyen sokkal alacsonyabb nálam (172cm vagyok) ne legyen elhízva, vagy nagyon sovány. nem kell kigyúrtnak lennie, de azért legyen rajta egy kis fincsi férfias izom :) meg ne legyen túl szőrös.. :D igényes tetkót nagy előnynek számítanak.
Személyiség: magabiztos, pozitív kisugárzású. legyen velem kedves, és ne féljen semikor sem kimutatni, hogy törődik velem :) jó humorú, eszes pasi az ideális, akinek vannak ambíciói, viszont ne gondolkodjon túl komolyan, mert ezt én sem teszem.. jól tudjam magam érezni vele :) na meg persze legyen jó az ágyban :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!