Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A mai világban csak a következ...

A mai világban csak a következő módszerrel lehet barátnőt szeretni?

Figyelt kérdés

Le kell fogyni 20 kilóra, hogy látszódjanak az izmok. Oldalt le kell vágni a hajt, középen pedig 5-6 kg zselével rögzíteni. V bevágású pólót felvenni, lehetőleg swag feliratosat. Színes nadrág, és tornacipő, melyen egy apró jelzés arról árulkodik, hogy drágább volt mint az életed. Karóra, ami szintén csillagászati értékü. Iphone. Olyan fotók készítése, melyeken úgy fanyalogsz, mintha epét ürítenél. Teljesen csupasz vagy, mint egy 12 éves szűz kislány, hogy a férfiasság legkisebb jellemzője se látszódjon rajtad. Nagy arc, keménykedős stílus, mindenkinek beszólogatni. Persze míg nem kapsz egy jobbhorgot, ami után összehugyozva szalad anyucihoz. Hetente más idióta lányt átverni akik mindig bedülnek ezeknek a dolgoknak, s a szeretkezés után lapátra tenni, majd újat keresni. Minden szabadidőben, a városban, bandában lenni, esténként bulikban betermelni az összes alkoholt.

Ha iylen leszek, mint a mai fiúk 80%-a, akkor nekem is lehet barátnőm?

ui.: Az "én nem ilyen vagyok, ezek senkik, ez nem ember" dumát kérem mellőzzük, mert semmi alapja, nem 10 évvel ezelőtt élünk. :)

2015. ápr. 26. 21:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ez butaság. Jártál már a külvilágban? Ha nem vagy olyan, mint a "divat" akkor senki vagy.
2015. ápr. 26. 21:33
 12/19 anonim ***** válasza:
"Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy"? :P
2015. ápr. 26. 21:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen, akkor simán fel tudsz majd szedni egy ugyanilyen tyúkagyú műanyaglibát és boldogan éltek, míg...ugyan kérlek.
2015. ápr. 26. 21:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Hasonló hasonlót vonz, tehát ezeket követve egy plázacica, aprókutyás, swagyolo lányt fogsz összeszedni, aki még a híradón is nevet, mert nem tudja eldönteni, hogy stand-up comedy, vagy valóság.
2015. ápr. 26. 21:39
 15/19 A kérdező kommentje:
Miért? Én sosem követtem a divatot, sosem voltam sportos vagy kemény. Mi ennek a jele? Sosem volt barátnőm, sose voltam lánnyal. Te hát csak be kéne kapcsolódni ebbe az életbe, még ha csak futókapcsolatok is melyekben az érzelmek a nullá verdesik, de legalább vannak.
2015. ápr. 26. 21:41
 16/19 anonim ***** válasza:
ezek amatőrök
2015. ápr. 26. 23:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Rohadjon el a szíve az összesnek
2015. ápr. 27. 15:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Amelyik lánynak ilyen kell az nagy valószínűséggel egy kisp*csa, pont annyian vannak mint az ilyen fiúk. Szerintem jobban megéri ha vársz pár évet de normális csajt találsz.
2015. máj. 3. 10:28
 19/19 anonim ***** válasza:
ha azt mondjuk hogy igen akkor aza baj, ha azt mondjuk hogy nem akkor megnyugszik a szived, de tovabbra sem lesz baratnod. inkabb figyeld meg a kivetelt akik nepszeruek a noknel es mondjuk szoroz apolatlan rokkerek. valj hozza hasonlova akkor.
2015. máj. 3. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!