Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiuk! Tenyleg olyan nehez...

Fiuk! Tenyleg olyan nehez manapsag normalis lanyokat talalni?!

Figyelt kérdés
Sok srac mondta mar nekem, hogy nehez manapsag normalis lanyokat talalni akivel kapcsolatot is el tudna kepzelni. Tenyleg igy van? Mit ertetek a normalis alatt? Mit jelent ez?
2015. ápr. 26. 16:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

Lehetetlen.

Ezért muszáj alkalmazkodni a"csak dugni kellesz, szarok rád"stílussal.

2015. ápr. 26. 16:50
 12/16 anonim ***** válasza:
A Dósa Fanni,Pintér Natália kategória az,amivel jó villogni mások előtt(megjegyzem,ez a lánykategória is ugyanígy választ magának fiút),ő is normálisak,de ők mások(rájuk mondják azt hogy "mindig mások").A fiúk többsége igazából nem ilyenekre vágyik,hanem egy olyan tipikus lelki társra. Aki attól még gyönyörű,viszont szeretsz vele csinálni közösen dolgokat,jól érzed magad vele,ugyanakkor lehet vele "lelkizni" is..és ez kölcsönös,szerintem ez a normális kategória ^^)
2015. ápr. 26. 16:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen kevés az olyan nő aki külsőre és belsőre is szép.

Ugyanezt lehet mondani férfiakra is.

Az meg, hogy belsőre milyen, hogy hogy áll az élethez milyen a gondolkodásmódja, viselkedése ésatöbbi az meg elég tág fogalom ahhoz meg kell ismerni az illetőt h ezt meg lehessen állapítani.

2015. ápr. 26. 17:03
 14/16 anonim válasza:

konnyebb vizen setalni mint normalis not talalni szerintem nincs is kihaltak

sajnos:(

2015. ápr. 26. 17:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen nehéz. Ezért nincs évek óta senkim.
2015. ápr. 26. 20:31
 16/16 anonim ***** válasza:

IGEN 22, lassan 23 éves vagyok, már nagyon szeretnék ismét egy komoly kapcsolatot, de egyszerűen nem találok értelmes, normális nőt, csak pénzéhes rin_gyókat, akik ugyan jól néznek ki, de "belül semmi".

Szerintem olyan 2-3 évvel ezelőtt sokkal könnyebb volt normális csajt találnom, akkor egyik kapcsolatból a másikba mentem szinte, ilyen 1-2 hónapos kihagyásokkal, de most.... hagyjuk inkább :D

22/f

2015. ápr. 26. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!