Srácok titeket milyen elsősorban milyen tulajdonságok vonzanak és taszítanak egy lányban? És mit néztek meg egy lányon legelőször?
Amúgy érdekes, hogy mindenki osztja az első hozzászóló véleményét (megjegyzem, szóról szóra ugyanezt írtam volna én is :D ), mégis, inkább a 20 kiló smink + buliban hullarészegségig vedelő ribizlik a kelendőek, akik 2 doboz bagót szívnak naponta.
A dohányzás azért olyan taszító, mert alapból undorító szokás kortól és nemtől függetlenül, egy lánynál még inkább az. Mindemellett piszkos (kevés rondább dolgot láttam még a szanaszéjjel hullatott hamunál), elmegy rá a fél fizetés, és természetesen büdös is. Lehet azt mondani, hogy "de hisz én nem is vagyok büdös" - dehogynem! Olyan, mint amikor nekem rossz volt az egyik fogam. Nem vettem észre én se, hogy büdös a szám. Aztán a fogorvosnál tűnt föl, hogy tyühűazistenitneki, ez nem gyenge.
Vonzanak: intelligencia, humor, nőiesség, lazaság, kedvesség, hűség, odaadás, stb.
Taszítanak: könnyűvérűség, hűtlenség, hiszti, túlzott féltékenység, felszínesség, kéretés, igénytelenség, stb
Mit nézek először: Arc (mint mindenkin)
#9 Lehet, hogy Te ezt látod, de én automatikusan átnézek a nőkön, akiken meglátom a sminket. Nem vagyok a minimál smink híve. A természetes, kenetlen arc híve vagyok. Ne egy tupírozott műanyagbabát akarjon nekem a nő bemutatni. Nem az érdekel, hogy hogy sminkel, hanem az, hogy hogy néz ki. Az alapozótól hányom kell. Utálom, ha túl "tökéletes". Úgyis észreveszem. A szempillaspirált is észreveszem, meg a szemceruzát. 8 évvel idősebb nővér mellett nőttem fel, aki folyton vakolt, jó szemem van hozzá, hogy kiszúrjam.
Inkább lássam a hibáit és azzal együtt tetsszen!
Általában a sminkelős nők nem képesek elfogadni az álláspontomat, mert bántja az önérzetüket. Nos ez van. Attól még nagyon is tudom, mi tetszik és mi nem.
#1 voltam.
Utolsó:
Vajon ennyi smink feltűnne neked az utcán? Persze most biztos azt fogod mondani, hogy igen:DD
Egyébként nem magamat akarom mentegetni, mert amúgy hétköznap nem sminkelek (még alapozót se használok, pedig nem tökéletes a bőröm), csak alkalmakra, akkor se sokat.
Csak feltűnt, hogy sok pasi mennyire "smink-ellenes", holott szerintem a csajok felén fel se tűnik nekik, hogy van smink rajtuk....
Az utca nem érdekel. Most arról van szó, hogy mi tetszik egy nőn. Na a smink nem. Az meg, hogy idegen nők hogy kenik magukat... nekem édes mindegy! :)
A lényeg, hogy nem fogok hiú nőt választani párnak. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!