Melyek a legelviselhetetlenebb női tulajdonságok? Elsősorban férfiak válaszát várom, főleg belső tulajdonságokra.
Hú mi nők mégiscsak tökéletesek vagyunk :D
Eddig egy olyan kritika sem érkezett, ami a pasikra ne lenne épp úgy igaz. :D
Na jó, nőként beszállok, hátha képet kapunk magunkról.
Szerintem ami kifejezetten nőkre illő viselkedés, mármint csak elvétve talál férfi követőkre az alábbi tulajdonság, az pedig a kombinálás.
Szerintem a legidiótább dolog amit tenni tudunk,hogy egy jelentéktelen apróságból szinte már összeesküvés elméletet kreálunk cirka 3 perc alatt, és miden tettét a pasinak ehhez az elmélethez mérünk.
Ez minden barátnőmben megvan, no meg bennem is. Talán ezt a pasik nem csinálják. Ők egyszerűbben közelítik meg a dolgokat, és mindent annak értelmeznek többnyire ami.
Kedves utolsó akkorát nevettem magunkon! :) Kétségtelen, a nőkben abszolút ott van a paranoia gén:)
Hogy a kérdésre is válaszoljak: a humor hiánya meg az önirónia hiánya nálam nem összeegyeztethető az "élettel" :) A többi dilivel elbírok.
-Amikor vihognak
-Amikor az érzéseiket osztják meg facebookon, hülye idézetekkel kombinálva
Ami ezen az oldalon zavar:
-Ahogy válaszolnak itt ezen az oldalon a kérdésekre, az a stílus... Lásd, ennél a kérdésnél a 2. válasz, miközben olvasom a hideg kiráz, elmegy az életkedvem.
-Állandóan személyeskednek
álszent
felszínes
beképzelt
ostoba
humortalan
plázacica
hisztis, veszekedős
diktátor, számonkérő
Ez természetesen csak azokra igaz, akikkel eddig találkoztam. A többiekről nem tudok mit mondani.
Amikor a feminizmust "összetévesztik" a sovinizmussal, vagy megpróbálják azzal kimagyarázni, ugyan ilyen a havi baj mögé rejtőzés.
Ezek számomra a legidegesítőbb női szokások, tulajdonságok.
Állandóan sírnak az emancipáció miatt, de ha az egyenjogúság hátrányairól van szó akkor rögtön elfelejtik.
Egyszerű példa erre hogy a nőket meghívják italra a férfiak. Nos ez az emancipációnak ellentmondd.
Ezek nem mindenkire igazak, csak sok ilyen lány / nő van
Hiszti
Ego
Önteltség
Mentegetőzés ( nem vállalják a következményeket, hanem először magukat védik, kimagyarázzák hogy miért nekik van igazuk, utána a "legjobb védekezés a támadás" elvét követik és veszekednek, végül ha minden kötél marad akkor jön az érzelmi ütés, hogy ő csak szeretet akar, nem foglalkozik vele a férfi, stb. Ja és persze vésztartaléknak ott van a havi )
Önimádat vagy az ellentéte: az önutálat ( pl.: ilyen a "kövér vagyok", "csúnya vagyok", stb. )
A vásárlási hajlamaik.
Most ennyi jutott eszembe, ebből az első 3 férfiakra is igaz szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!