Félénk a srác. Mit tehetek? :|
Kb. 1 hónapja megismerkedtem egy sráccal. Ő 1 évvel fiatalabb, mint én és rendkívül félénk, ezt ő ia bevallotta..viszont nekem nagyon bejön. Beszélgettem vele többször élőben is..akkor nagyon normális, elviccelődünk/beszélgetünk akár komoly dolgokról is..Majdnem mindennap beszélünk Facebookon. VISZONT élőben csak akkor beszélünk, ha én megyek oda hozzá..Neten is csak akkor, ha én írok rá..Mindkét esetben állandóan én kérdezek, ő meg pár szóval válaszol..néha mesél magától vagy esetleg kérdez... Próbáltam már rávenni, hogy találkozzunk suli után..de az sem jött össze, olyan hülye kifogasokkal hogy ő a barátaival megy meg ilyenek...
Szóval a lényeg, hogy én eléggé megkedveltem, mindezek ellenére..es nehezen tudnám elengedni...:|
Mit kéne tennem? Fiúk, lányok várom a tippeket! Segítsetek! Tehetek még valamit, vagy probaljam meg elfelejteni?
18/L
legyél TÜRELMES a palival, lassan közelíts nem kell egyből esküvőt szervezni meg az is lehet hogy van valaki a háttérben (pl: van egy erősebb pali aki megfenyegette ha összejöttök megveri mert ő szeret téged, másban szerelmes ,
nem tetszel neki, rosszabb esetben meleg) a lényeg hogy legyél vele türelmes
Köszi a tanácsokat! :)
Igazából felmerült az is hogy még a volt barátnőjébe szerelmes :(
Van értelme várni rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!