Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tenyleg "angyal" vagyok?

Tenyleg "angyal" vagyok?

Figyelt kérdés

Sokan mondtak mar h angyal vagyok.

Nem hiszem el h az lennek csak mert segitek az embereken, jatszom a kicsikkel, tiszta szivu, tiszta lelku lelkizos erzemeny erzelmes lany vagyok annak ellenere h belul melyen szomoru, megerto, kedves, malacs, bator, oszinte onzetlen, hulyulos fajta vagyok meg bizhato, tzarkozott stb... ilyen vagyok fel vallom magam s ha valakinek nem vagyok szipatikus azt is megertem:) normalis valaszokat szeretnek koszonom elnezest a helyes irasert:)

2015. ápr. 23. 20:26
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Anna Milton, te vagy az?
2015. ápr. 23. 21:17
 22/35 anonim válasza:
Egyik szavaddal utod a masikat. Most azt szoktad meg h lehordanak vagy angyalnak tartanak. Ha ennyjre tisztaban vagy a tokeletes tulajdonsagaiddal akkor minek kerdezek gyakorin? Van benned egoizmus az is biztos. Most jottem fel gyakorira, de azt hiszem mar megyek is mert ez borzalom -.-
2015. ápr. 23. 21:31
 23/35 anonim válasza:
*minek kerdezel gyakorin?
2015. ápr. 23. 21:32
 24/35 anonim ***** válasza:
Biztos pont leszrom, hogy te mi vagy, hogy téged minek gondolnak, hogy te itt akarod ajnároztatni magad.
2015. ápr. 23. 21:39
 25/35 anonim ***** válasza:
hány éves vagy talán 10?
2015. ápr. 23. 21:41
 26/35 Ensam skog ***** válasza:
Nem vagy angyal max egy ember aki sokat segít másokon és nagyon szomorú legbelül. Elég komoly mentális betegségeid lehetnek az írásodból kifolyólag. Szerintem csak simán élvezd az életet és bár nagyon jó dolog az önsajnálat de nem vezet sehova mert akik segíteni akarnak is, ráunnak előbb utóbb, hogy nem is akarsz változtatni. Szedd össze magad és kezdj el élni! Hozd magad rendbe, hiszen, hogy akarsz másokon segíteni ha te se vagy jól. Találj valami célt. Szép napot.
2015. ápr. 23. 22:12
 27/35 anonim ***** válasza:
Én kaptam durvább beszolát pedig én is lány vagyok ,söt gyerekkoromrol ne is beszélve,te gyerek vagy
2015. ápr. 24. 09:03
 28/35 anonim ***** válasza:
Az nem segitség h más fiukkal chetelsz és elmondod h látod az életet
2015. ápr. 24. 09:08
 29/35 A kérdező kommentje:

:) ne hidd azt h jobb vagy nalam 81%-os.

Egy. Emberek vagytok vagy allatok allatok igen azok vagytok sotet bunko allatok. Az h en hogyan segitek masokon ram tartozik.

Igenis egy ertekes lany vagyok. Es az h mi a velemenyetek rolam masbol sz....-ra. Egyreszt ilyen embertelen emberek velemenyere nm adok. Masreszt foleg nem ugy h nemis ismernek ebbol is latszik milyen sotetseg van belul nektek. Mert ertelmezni nem tudjatok amit elozzel irttam ami mar nem csak szanalom. Tudjatok kit szidjatok ..sajat magatok. Gratulalok csak az igazamat biszonygassatok:) csak igy tovabb. Meg aztan ti sem tudjatok en mit eltem at. De ne is erdekeljen titeket am se ertenetek mirol beszelek:)

2015. ápr. 24. 10:16
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, egy kérdésem van..ki a fsz vagy te? (ez egy rap számból idézet)

Amúgy, mi jogon jössz te ahhoz, hogy az olyan embereket állatnak tituláld, akik neked nem tetsző megjegyzést írtam 1..

2. Idejöttél, hogy ajnároztasd magad, hogy az egekbe emeljünk téged.. óóóóó te angyali lény, bárcsak mindenki olyan lenne mint te, már most készülj, mert veszed át a béke nobel díjat!

Sokkal több ember van nálad, akik többet tesznek az emberiségért, mégsem látni őket itt, ahol a saját erényeiket felsorolva próbálj tisztára nyalatni a valagukat!

Nem vagy te más, mint egy feltűnési viszketegségben szenvedő kiscsaj, majd kinövöd, na cső.

2015. ápr. 24. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!