Lányok, ismerkednétek unalmas férfival?
Nem ismerkednék unalmas pasival!
Egy pasinak az a dolga, hogy ha a lánynak rossz kedve van vagy valami, akkor megnevettese, felvidítsa! Nem egy unalmas pasival akarnak ismerkedni!
Attól függ, mitől unalmas.
Sokan unalmasnak tartják a buliktól mentes életet.
Például én inkább teaházba, kávéházba megyek, bowling, biliárd, sportolgatás, hobbik - ezzekel foglalom el magam. Sokan ezt unalmasnak találnák, mert hol van a pezsgés, a partik, a koncertek, a bulik.
Egy olyan pasival nagyon szívesen ismerkednék, aki szintén nem partiarc. Sőt, olyannal ismerkednék szívesen.
Lehet, hogy otthonülős, kocka, sokat játszik. Esetleg nem kocka, hanem olvas, mit tudom én.
Ilyennel már nem tudom, ismerkednék-e szívesen. Szerintem jól kijönnénk, sokat és jókat dumálnánk, de nekem kell a kirándulás, a programok. Ha csak egy megfelelő emberre várt de amúgy szívesen mozdul ki, akkor OK.
Az otthon beszélgetős, filmnézős élet nekem unalmas. Habár nagyon szeretek otthon is ülni, szükségem van egyfajta egyensúlyra.
Lehetnek unalmasak a témái. Például állandóan a tudományról beszél.
Lehet tipikus szülőkéstanárokkedvence jó gyerek. Ilyennel is szívesen ismerkednék, mert én is ilyen vagyok. Egy a "feltétel", hogy kordában tudja tartani. Ha például minden órára bemegy egyetemen, sose megy át a piros lámpán, sosem csal a beadandóknál, sosem rúg/csíp be, sose mond ellent a szüleinek - az idegesítő és az ilyennel nehéz bármit is csinálni. Még haver esetén is nehéz az ilyennel.
Nem jut eszembe most más...
Inkább ismerkednék unalmas emberrel.
Aki nem unalmas, őt úgy definiálom, mint partiarc, minden buliban ott van, állandóan (nagy) társaságban van, esetenként a veszélyeket is keresi.
Egy ilyen típusú emberrel nem jönnék ki jól, ő se velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!