Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Titeket mennyire zavarna, ha...

Titeket mennyire zavarna, ha a kiszemelt még mindig nagyon jóban van az exével?

Figyelt kérdés
De úgy kell elképzelni, hogy már vagy 4éve csak exek, nem haragban váltunk el csak egyszerűen kihűlt a szerelem elég sokáig együtt voltunk. 25/f

2015. ápr. 23. 08:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
Nem értem, hogy mi a probléma ezzel. Ha 4 éven át nem volt köztük semmi, akkor az okkal volt, már nem is lesz. Sajnálom, hogy egyesek nem tudják elfogadni a fiú-lány barátságot.
2015. ápr. 23. 09:29
 12/21 anonim ***** válasza:
Vagy olyan barátnőt keress, akinek meg fiú barátja van :)
2015. ápr. 23. 09:30
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
A hazugság nagyon "jó" ötlet. Úgyis ki fog derülni.
2015. ápr. 23. 09:31
 14/21 anonim ***** válasza:
38%

Hát, annyit tudok mondani, hogy kitartás :D

ha találsz valakit aki igazán szeret, az nem azzal fog foglalkozni, hogy a legjobb barátod tulajdonképpen az exed...

Nekem is a legjobb barátom lett az exem a szakítás után és nekem az egy nagyon fontos kapcsolat, noha nem akarunk már soha semmit belőle, és ezért is nagyon jó... Ha ez valakit zavar, az így járt :D a barátok az életem részei, ez van.

Persze nyilván ha igazán szeretném a srácot, akkor odafigyelnék, hogy ne legyenek kétes helyzetek az exemmel.

Szóval hajrá, biztosan találsz valakit, aki nem hajt el :)

Teszem hozzá ez egyelőre nekem sem sikerült :D

21/L

2015. ápr. 23. 09:33
 15/21 A kérdező kommentje:
hazudni biztos nem fogok róla :D azért örülök, hogy van itt olyan akit nem annyira az érzései vezérelnek, hogy átérzi nincs ezzel baj hiszen úgysem csalnám meg vele soha :D valamilyen szinten persze meg értem a féltékeny részt is, és köszi utolsó neked is sok sikert hozzá :D
2015. ápr. 23. 09:39
 16/21 A kérdező kommentje:
#9es mert te amikor szerelmes vagy nem akarsz találkozni a barátaiddal ? :)
2015. ápr. 23. 09:44
 17/21 anonim ***** válasza:

#9 vagyok.

De, szoktunk is, és a párom barátaival is. De EGYÜTT 80%-ban!

2015. ápr. 23. 10:08
 18/21 anonim ***** válasza:
8%
Az exel baratkozol? En is kirugnalak. Tiszteletlensegnek vennem. Sot annyira sz rul erintene, hogy meg par testI fenyitest is kapnal. En se baratkozok az exszekkel. Pedig ok nagyon szeretnenek vrlem baratkozni. A baratomnak is elmagyaraztam, hogy nem tetszik, irogat az exe. De o megertette. Miert nem probalsz uj baratsaGokat kialakitani? N
2015. ápr. 23. 10:15
 19/21 anonim ***** válasza:
Nagyon zavarna.Azt vallom magamról,hogy exek közt nincs barátság.Ha már szakítottunk nem is tartom velük a kapcsolatot,akármilyen jó is volt vele.
2015. ápr. 23. 11:25
 20/21 A kérdező kommentje:
értem, hát köszi :)
2015. ápr. 23. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!