Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mivel vehetem rá, hogy kérdezz...

Mivel vehetem rá, hogy kérdezzen, érdeklődjön?

Figyelt kérdés

Szia.

Van egy lány, akivel legtöbbet csak a neten beszélünk. Nagyon tetszik, ezt tudja is. Ő is szívesen ismerkedik velem, ezt mondta. Akkor miért van az, hogy amikor írogatunk, sosem kérdez önállóan? Mindig én kérdezek, készséggel, hosszan válaszol, aztán vagy nem írunk míg én megint nem írok valamit, vagy azt kérdezi, hogy és te?, neked? ilyesmi. Hogy változtathatok ezen? Mennyire jó ötlet elmondani, hogy ez engem zavar, mert azt veszem le ebből, hogy nem érdeklem?

Köszönöm!

2015. ápr. 22. 21:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Találkozzatok személyesen. A netes kapcsolat amúgy sem vezet sehová, kettő: ha elutasítja legalább tudod mi a helyzet:)
2015. ápr. 22. 22:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan mondd meg neki, hogy ez zavar. Ha szívesen ismerkedik veled és te is tetszel neki, akkor biztos rajta lesz a változtatáson. :)
2015. ápr. 22. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!