Hogyan tudnám elérni, hogy érdeklődjön irántam?
Sziasztok. Most kezdődött el megint a suli és elég nehéz volt szerelmi téren a nyaram is. Viszont a mai nap új srác jött az osztályba, aki irtó jól néz ki.. Azon kaptam magam, hogy a kitöltendő lapon, ami körbement az osztályban, az ő adatait fürkésztem, meg feltűnősködtem.. aztán amikor észrevettem magam, persze leálltam. Igazgattam a hajam, a ruhám, pedig ennyire gyakran nem szoktam...
A srác lehetséges, hogy összejön a volt barátnőjével, ennyit megtudtam róla. Nem tudom, hogy szereti-e. Viszont olvastam ilyen testbeszédes dolgot, és elvileg ha felém fordul, szimpatikus vagyok neki, vagy valami ilyesmi... folyamatosan a padból oldalra fordulva ült, de lehet ez csak véletlen. Barátnőm szerint hülyeség, én meg már nem tudom, hogy mit higgyek. Nem beszéltünk még sose, és szerintem ő nem is fog odajönni hozzám, én meg utálok kezdeményezni, főleg a magafajtáknál. Meg tudom, házi nyúlra nem lövünk...
Szóval, mivel és hogyan tudnám felkelteni az érdeklődését?
Nem a "nyomi csávó" fajta, hanem pont az ellenkezője.. ő és a haveri köre viszik az egész iskolát, elég népszerű és szerintem visszamegy a volt barátnőjéhez, bár a franc se tudja..
Egy kíváncsi lány
Látjátok fiúk,akik velem együtt itt rinyáltok,hogy miért nem vagytok sikeresek a lányoknál?
Jól kell kinézni és máris ő fog érdeklődni irántad.Nem kell ide semmilyen duma és személyiség.
Ellenkező esetben maradunk "nyomi csávók"...
"nyomi csávók"
Hát ez van! Én is sikeres vagyok, de azért nem nyomiznék le senkit. Gratulálok! Rakd ki a csecsed attól biztos rádcuppan. -.-
Hányok a magadfajtáktól.
Mégcsak az első nap volt.A testbeszédes dolog tényleg hülyeség :D
Szerintem várj még.Előbb jó lenne megtudni, hogy összejön-e a volt csajával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!