Ti mit csinalnatok? Meleg kerdes! Bevalalnatok?
Figyelt kérdés
40 eves meleg ferfi vagyok.Par napja,az egyik meleg tarskereso oldalon osszeismerkedtem szamomra egy szimpatikus,korambeli ferfivel.Kozben kiderut,roma szarmazasu.Altalaban veve nem vagyok faj gyulolo,de a ciganyok miatt sokszor sokat szivtam(itt nem szeretnek reszletekben bele merulni)igy valahogy eloiteletes vagyok veluk szemeben.Szerintetek mit csinaljak,ismerkedjek vele vagy hagyjam a fenebe?Amugy csak baratsag max szexpartneri kapcsolatrol lenne szo.Ti mit csinalnatok?2015. ápr. 22. 18:57
1/8 anonim válasza:
:D Ha tetszik, miért ne ismerkednél vele?
2/8 anonim válasza:
Ha a rossz cigányokkal volt is negatív tapasztalatod, ha egy jól öltözött, kulturált, rendes pasinak tűnik, akkor szerintem a bőrszín nem számít. (Személyes példa, hogy amíg valaki nem "feltűnő cigányosan" viselkedik, fel se tűnik az a pár árnyalatnyi különbség a bőrön). Szóval hajrá :)
3/8 anonim válasza:
A cigányok használnak internetet? O.o Hát ha elég fejlett ahhoz hogy tudja mi az az internet, akkor van rá esély, hogy kulturált legyen, lehet csak egy ágról cigány. Szerintem próbáld meg. Maximum meglop.
4/8 petike30 válasza:
Idoita mer zsido nem hasznàl netet uram isten na ki a suta
5/8 anonim válasza:
Meg kell ismerned, hogy véleményt alkoss róla.
6/8 anonim válasza:
Valószínű,hogy jobban jársz,ha az elején,amíg meg nem ismered jobban,nem beszélgetsz az anyagi helyzetedről,semleges helyet választasz,nem teszel olyant,hogy zsarolhatóvá válj... Amúgy a szex terén kiváló teljesítményt nyújtanak!
7/8 A kérdező kommentje:
Nos,őszinte meg kicsit tapintatlan voltam vele szemben.Írtam neki,romával még nem volt kapcsolatom meg úgy általában véve nincs jó véleményem rolük.Kifejtettem részletesen az okokat,sérelmeim,kértem ne vegye magára a leirtakot.Ledöbbent az üzenetem tartalmán válaszolta,nem írta de érzékeltette nem akar velem találkozni.Nos ennyi ennek az ismeretségnek,ez van.
2015. ápr. 23. 17:31
8/8 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen találkozz vele személyesen. Miután megismerted, utána már könnyebb lesz a döntés. sok veszteni valód nincsen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!