Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nektek ez miért jó?!

Nektek ez miért jó?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én próbáltam már annyira emberrel ismerkedni itt, de ti nem tudom már mit akartok.

Kiírtok egy ismerkedős kérdést vagy épp egy kérdés alá írtok..

De vissza már nem írtok, avagy teljesen megszakad a beszélgetés, holott addig jól ment. Értem én, hogy nem jártok fel ide sokat, de akkor meg minek írogattok másnak?

Kérlek ezt magyarázzátok el!

Egy nő

2015. ápr. 22. 18:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legbosszantóbb, mikor valaki kiírja, hogy nincs-e kedve akárkinek besézlgetni, erre ráírok, és körülbelül egyszavas válaszokkal méltat, mindent harapófogóval kell kihúzni, még egy igen-t ahha-t stb-t. Ha valaki beszélgetni akar, akkor az beszélgessen, ne pedig azt várja, hogy a partnere majd azt is megteszi helyette :P Én csupán ezért nem válaszolok már az ilyen kérdésekre, mert unom az egyoldalú kommunikációt...
2015. ápr. 22. 23:28
 22/24 anonim válasza:
Szia! Ez kérdezôs oldal nem tarakereso azert :D
2016. aug. 9. 18:35
 23/24 anonim válasza:

Valóban nem társkeresős oldal, de ha már elindul egy értelmes beszélgetés - ami egyébként is ritka számba megy - akkor tényleg elég kiábrándító, amikor hirtelen vége szakad.

Nem mellesleg társkeresőn hetek óta ugyanezt tapasztalom, úgyhogy nem elsősorban az oldal jellege felelős ezért.

A konkrét válaszokat én is szeretném tudni, de kedves Kérdező, valamiért azt érzem, hogy a kérdésed (kérdésünk) örökre költői marad.

Egy férfi

2016. aug. 9. 22:31
 24/24 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel, én a páromat ezen az oldalon ismertem meg, és már lassan két éve, hogy együtt vagyunk.
2016. aug. 10. 12:27
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!