Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nektek ez miért jó?!

Nektek ez miért jó?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én próbáltam már annyira emberrel ismerkedni itt, de ti nem tudom már mit akartok.

Kiírtok egy ismerkedős kérdést vagy épp egy kérdés alá írtok..

De vissza már nem írtok, avagy teljesen megszakad a beszélgetés, holott addig jól ment. Értem én, hogy nem jártok fel ide sokat, de akkor meg minek írogattok másnak?

Kérlek ezt magyarázzátok el!

Egy nő

2015. ápr. 22. 18:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Velem is van olyan, hogy nincs kedvem visszaírni vagy egyszerűen már nincs mit.

Esetleg mindig halogatom a válaszolást és egy idő után elévül.

2015. ápr. 22. 18:45
 12/24 anonim ***** válasza:
Jó azért ez egy getszi nagy troll oldal (főleg ez a részleg) ne várj etikettet. Volt olyan akivel tök jól elbeszélgettem itt hónapokig aztán átmentünk skype-ra ott is beszéltünk és egyszer csak letiltott , pedig előző nap még jól elvoltunk. . . a GYK ilyen ehhez hozzá kell szokni , igazából szerintem az a nagyobb csoda ha itt barátságok/szerelmek születnek (by #7 )
2015. ápr. 22. 18:46
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem itt kéne kapcsolatot keresned!
2015. ápr. 22. 18:48
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom, sokszor tapasztalom én is. Ellenben, ha van kedved beszélgetni és érdekel néhány nem hétköznapi téma, írj, garantálom, hogy nem lépek le. :D
2015. ápr. 22. 18:49
 15/24 anonim ***** válasza:
Azért nem kell besértődni, gondolom nem férjet akarsz magad mellé, hanem egy átmeneti beszélgetőpartnert. Én sem szoktam mindig visszaírni, mert nincs kedvem, időm, indíttatásom, vagy csak nem tudok/nem akarok mit visszaírni.
2015. ápr. 22. 18:56
 16/24 anonim ***** válasza:

Én is tapasztaltam sokszor ilyet.

Másik probléma, ha az ismerkedő fél a korát nem írja ki, aztán amikor a másik fél megtudja az üzenetváltásból hogy az ismerkedni vágyó kérdező tini, ő pedig nem ír vissza, mert mondjuk egy harmincas...

Ez is lehet az oka, bár esetedben más állhat fenn, mert írod: "megszakadt a beszélgetés, holott addig jól ment".

Ilyen rendszeresen előfordult velem, amikor rákérdeztem a másik félnél, akkor az volt a kifogás, hogy hirtelen dolga lett, most nincs nete, de "majd" jövő hónap 15. napjától lesz ideje"... Soha nem írt vissza utána se.

2015. ápr. 22. 18:59
 17/24 anonim ***** válasza:
Jogos kérdés, én sem értem.
2015. ápr. 22. 21:18
 18/24 anonim ***** válasza:
63%
na leteszteltem a kérdezőt ő se ír vissza xDDDD
2015. ápr. 22. 21:41
 19/24 A kérdező kommentje:
Nagyon humoros.. Nem fogok egész nap itt ülni és ne hazudj,mert visszaírok.. De ezek után nem fogok.
2015. ápr. 22. 23:15
 20/24 anonim ***** válasza:
Az utolsó írásom egy kérdés volt és nem írtál vissza.
2015. ápr. 22. 23:26
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!