Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itteni nők véleményére is...

Itteni nők véleményére is kíváncsi lennék? Nektek baj, ha egy férfi nyugis életet él?

Figyelt kérdés

Úgy értem, nem antiszociális, de nem pörög teli gázon, hétvégente sem party arc, a hétköznapokban is csendesen él, semmi malőrje nincs pl. zenebömböltetés, piálás, disznólkodás a nappaliban tv üvöltetés mellett, meg ilyen dolgok? Viszont szeret bringázni, túrázni, természetben kint lenni, ilyesmik. De nem ez a menjünk mindig valahova style. Fontosabb már a partnerrel való együtt töltött minőségi idő, persze nem csak szexre értve ezt. Olykor azért partnerrel is kimozdul egy-egy kiállításra, előadásra, koncertre, fesztiválra, de nem mindig.

Kort kérhetek?

2015. ápr. 21. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
7%
Úgy általában nem, de ahogy te leírod ezt az illetőt, egy unalmas alaknak tűnik.
2015. ápr. 21. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A férjem ilyen típus. Nekem bejött, mivel régóta együtt vagyunk.
2015. ápr. 21. 22:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Egyes, mint ahogy privátban is írtam neked, csomó minden érdekli a férfit, komolyabb tudományterületek, művészetek is, irodalom is, meg mindenhez hozzá tud szólni, érdekes ember, de nem pörögi szét magát cselekedetekben. :D
2015. ápr. 21. 22:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi passzolnánk egymáshoz,én is ilyen vagyok:)
2015. ápr. 21. 22:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy baj. Szerintem az jó. :)
2015. ápr. 21. 22:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Az elettarsam ilyesmi, lassu, rendes,szolid, udvarias ,de o szivesen jon velem egyutt programokra. Olyan boldog vagyok vegre! N
2015. ápr. 22. 05:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Tökéletes! :) Én is ilyen vagyok, értelemszerűen hasonlót keresek. :)

21L

2015. ápr. 22. 12:59
 8/8 anonim ***** válasza:
92%

Okos nő válasza: Kiszámítható, nyugodt típus... igen

Buta nő válasza: Unalmas, tompa... nem

Én is ilyen típus vagyok, és hasonló típusú hölgyet keresek.

38ff

2015. ápr. 22. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!