Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek tetszem még neki?

Szerintetek tetszem még neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel régebben smároltunk párszor (mindig csak részegen) tetszettem neki, de lekoptattam mert nem igazán jött be. Most viszont egyre többet gondolok rá, ugyanis összefutottunk valahol megkérdezte emlékszem e még rá de ndm mondtam semmit viszont eléggé felkavart. Nem rég találkozott az egyik barátnőmmel és neki azt mondta,hogy üzeni nekem hogy puszil...nem tudom mire vélni...azóta gyakran összefutunk itt-ott mindig mosolyog mondjuk alapbol is mosolygós...vajon tetszem még neki?

17/L

2015. ápr. 20. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle hogy találkoznátok-e valahol azért hogy beszélgessetek stb teszem azt Margit sziget vagy ilyesmi helyen. Ha bele megy van esélyed.
2015. ápr. 20. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Régen olvastam ilyen gáz első mondatot....

Lehet,hogy még tetszel neki.

2015. ápr. 20. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:

"Van egy srác akivel RÉGEBBEN smároltunk párszor (mindig csak RÉSZEGEN)"

És a szöveg végén: "17/L"

Ez enyhén gáz, de mindegy...

Egyébként, hogy a kérdésedre is válaszoljak, elképzelhető, hogy tetszel még neki.

2015. ápr. 21. 09:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha anno tetszettél neki, akkor gondolom most is tetszel, főleg ha azt is üzente hogy puszil. A részegségnek én nem tulajdonítanék nagy jelentőséget, fogtok ti még józanon is smárolni én amondó vagyok :)
2015. ápr. 21. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!