Szerintetek tetszem neki?
Akkor már csak szerezned kell egy gitárt neki. A döntést rád bízom, de a következő dolgokat vedd figyelembe:
A klasszikus gitárnak kicsi a teste relative könnyű, nem okoz nagy sérülést.
Akkusztikus (western) gitár esetén nagyobb a test, nehezebb az egész gitár... ez már hatásosabb.
Ha biztosra akarsz menni vegyél egy Les Paul alakú elektromos gitárt aminek mahagóni teste van. ezek már nehezek és jól fejbe lehet kólintani vele valakit.
A maximális hatékonyság eléréséhez lehet nem sima 6 húros modellt javasolnék hanem 7-8 húrosat melynek a nyaka szélesebb, és ha nincs a test kikönnyítve akkor ez így nyilván nehezebb is.... :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Vagy: Próbálj meg vele társalogni egy kicsit, pár szó is elég lehet, ha te mész oda hozzá 1-2 szóra egészen biztos lesz benne ,hogy érdekel téged, így könnyen lehet már lesz elég bátorsága.
Akusztikus gitár biztosan jó lesz :D legalább észrevesz, ha véletlen fejbekólintom :DD Köszönöm a hasznos tanácsokat ;)
Az a baj,, hogy én nem vagyok egy olyan ember, aki csak ugy odamegy, inkább azon izgulok, mikor jön ő hozzám. Én félek hogy visszautasít, pedig nagyon jó lenne megismerni. nem szeretnétek ti is ismerkedni? Nem akarnátok ti odajönni? Ahogy írtam szokott nézni forgolódni, akkor már köszönhetne is..vagy akámrmi. nem szeretnétek ti is ismerkedni? Nem akarnátok ti odajönni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!