Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért fontos pasiknak az alak?

Miért fontos pasiknak az alak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok sovány, de nem vagyok annyira kövér..

Van egy kis felesleg. De a pasiknak nem kellek.

Nem nagyon van önbizalmam, pedig sokan mondják hogy szép lány vagyok.

Mégsem elég a szépség. Elég zárkózott tipus vagyok, néha járok el valahova, sokszor csúnyának érzem magam. Úgy szeretnék változtatni magamon.

19/L

2015. ápr. 20. 16:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Egy képről el tudnám dönteni :)
2015. ápr. 20. 17:05
 12/20 anonim ***** válasza:

Miért gondolod azt, h az alakod miatt nem találsz férfit? Mivel az alapján amit leírtál magadról nem nézhetsz ki rosszul. Én inkább az önbizalom hiányával és a zárkózottság miatt mondanám h nem találsz párt. Ez a két tulajdonság rossz kombináció. Hisz te nem mersz kezdeményezni kicsit sem, illetve aki pedig akarna kezdeményezni, annak nagyon nehéz a zárkózottságod miatt. Illetve az önbizalmad hiánya miatt, nem is tűnsz ki a tömegből, sokkal észrevétlenebb vagy.

De egy fotót megnéznék a szépséged bizonyításaként, illetve az alakod miatt.

26F

2015. ápr. 20. 17:07
 13/20 anonim ***** válasza:

Genetika és "lustaság". A magasabb testzsír-arány növeli a betegségek előfordulásának esélyét, kevésbé esztétikus, és azt sugározza, hogy az illető nem mozog eleget, emellett viszont zabál, ergo nincs megfelelő önuralma.

A nők tudat alatt a szimmetrikus férfiakat részesítik előnyben, mivel genetikailag "tökéletesebbek", ergo kevésbé hajlamosak káros genetikai elváltozásokra.

Akárhogy is vesszük, a cél az utódnemzés (megfelelő mennyiségű gyakorlás után), akkor pedig már legyen a gyerek a lehető "legtökéletesebb".

2015. ápr. 20. 17:12
 14/20 anonim ***** válasza:
Dobj egy képet, lássuk van-e okod a szomorkodásra!
2015. ápr. 20. 17:12
 15/20 Interferencia ***** válasza:
Nem az alakod miatt van ez...
2015. ápr. 20. 17:29
 16/20 anonim ***** válasza:
mert az alakja az embernek eléggé meghatározó, de lehet rajta segíteni/javítani, úgyhogy gyerünk :D
2015. ápr. 20. 17:38
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem az alakod miatt nem kellesz valószínűleg, hanem az önbizalomhiány miatt.
2015. ápr. 20. 17:58
 18/20 anonim ***** válasza:
Amiért fontos nektek a férfi testmagassága és farokmérete.. Egyszerű a válasz. Bizonyára neked sem kellene egy 170cm-es alacsony "férfi" kis 12cm-es minipénisszel nemde? Mi férfiak is válogatunk köztetek, mint Ti köztünk, csak nektek kellemetlen ha a szemetekbe mondják az igazságot.
2015. ápr. 20. 18:30
 19/20 anonim ***** válasza:
Vicces, hogy a sok lusta dagadék kis gyökér lepontozza a válaszom. De végül is nyugodtan. Én leírtam az igazságot, ha fáj, ez van... könnyebb lepontozni, mint abbahagyni a csokizabálást, és futni két kört. Jó étvágyat! :)
2015. ápr. 20. 19:30
 20/20 anonim ***** válasza:

19#

Szokj hozzá, a "real women have curves" kampánynak hála manapság már kötelező nemhogy elfogadni, de ajnározni is a dagadt nőket, aki pedig megjegyzést mer tenni rájuk az máris egy gonosz dög.

Amúgy kérdező, téged ki vagy mi akadályoz abban, hogy megváltozz testileg és lelkileg? Csak akkor lenne jogod siránkozni a helyzeteden, ha lennének akadályozó tényezők, de felteszem nincsenek és nem is akarsz megváltozni. Nos ez esetben készülj fel arra, hogy csak az elkeseredett szükike fiúk fogják keresni a társaságodat, mindenki más ignorálni fog.

2015. ápr. 20. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!