A leghíresebb közösségi oldalon csináltam egy kamu profilt és meg ismertem rajta egy srácot többi lent?
Írd meg neki a valóságot, hogy eredetileg más célból csináltál egy profilt, majd beszédbe elegyedtél vele és így alakult.
A kamu profilodon hány ismerősöd van? Gondolom, nem sok.
Ebben a stádiumban ez nem számít. Sőt, én biztatlak (és másokat is), hogy eleinte kamuprofillal ismerkedj.
A 100%-osan biztos találka előtt küldj neki igazi képet, hogy megismerjen. :-) Nyilvános helyen találkozzatok, pláza, stb..., ahol sok ember van. A valódi nevedet, címedet ráérsz elárulni a 3-4. találka környékén.
Ez mind óvatosságból kell, és ő is megfogja érteni. Sosem tudhatod, hogy kivel hoz össze a sors. Ilyenkor még nem kell bíznod benne, de ha összejöttök, és komoly, akkor ez legyen az utolsó hazugság, nehogy megingjon a bizalma. És így ő is látni fogja, hogy milyen óvatos vagy. :-)
37F
Csak simán, ne félj.
Szerintem elég jó indok az óvatosság.
De mitől félsz? Hány éves vagy?
Ismerős a korotok. :-) Lehet, hogy ismerjük egymást?
Túl nagynak tartom a korkülönbséget, de így már biztosan nem kell félned semmitől. Elég nagy már, hogy megértse, hogy nem adhatod ki magadat akárkinek, és azt is tudja, hogy sok rossz ember ismerkedik így az interneten, és hogy jogosan titkolóztál.
És ne félj, biztos, hogy elég szép vagy neki. :-) És meg is fog érteni.
De ha mégis besértődne, akkor meg nem is érdemel meg téged. Akkor meg miért aggódnál miatta?
Kezd a küldj neki egy dallal pl.edda elmondom majd..
szerintem ugyis tudja vagy sejti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!