Lányok szerintetek gáz ha 175cm magas és 55 kg vagyok?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 21:56
2/17 anonim válasza:
Ha fiú vagy alacsony és vékony,
Ha lány akkor túl magas.
L20
3/17 A kérdező kommentje:
21/F
2015. ápr. 19. 21:58
5/17 anonim válasza:
Lányban még azt mondom, hogy nekem jó lenne pont, én 182 vagyok, de fiúban, ha nem is feltétlenül alacsony, de rettenetesen sovány. Én vagyok a magasságomhoz 70-73 között ingadozó súllyal és így sem a vastagságomról ismernek. Na jó, azért összeszakadva nem vagyok, de -20 kilóval már-már kórosan sovány lehetsz. :/
6/17 anonim válasza:
én 175cm és 47-54kg közt mozog a súlyom
20/f
8/17 anonim válasza:
ugyan nem vagyok lány, így az én válaszom irreleváns, de a 175/55 az kb. egy kevésbé vékony női modell alkat. nem lehetsz valami robosztus fizikum.
9/17 anonim válasza:
Elég gáz szerintem:/ 17f 181cm 77kg
10/17 anonim válasza:
Áh egy sorstárs! Én kb. olyan magas vagyok, mint te csak egy 6-7 kg-val több , de így is nagyon sovány vagyok és ezt mindig is utáltam magamban. De egyszerűen képtelen vagyok kissé megerősödni. Átkozott anyagycsereproblémák...
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!