Lányok, nők! Már számtalanszor hallottam, hogy az első amit megnéztek egy pasin az a keze. De mire gondoltok pontosan: hogy mekkora a bicepsze, milyen vastag a karja vagy hogy mennyire ápolt a kézfeje?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 21:29
1/5 anonim válasza:
Hogy ápolt e. Nálam alappillér. 24N
2/5 anonim válasza:
Kezfej. Bar nem hunyunk szemet egy izmos kar felett sem!
3/5 anonim válasza:
Nem piszkos e a körme alja, normálisan e van levágva, meg hogy úgy ált. szimpatikus e a kézfeje. :D
4/5 anonim válasza:
Nem annyira elsőrendű, de most hogy mondod és visszagondolok, akikhez igazán vonzódtam, mindegyiküknek nagy, széles kezük és ujjaik voltak. A hozzám hasonlóan vékony tenyerű, hosszú, vékony ujjú férfiakkal meg általában nem jöttem ki.
Biztos csak véletlen, mert egyértelmű, hogy nincs összefüggés az ember keze és jelleme között, csak eszembe jutott érdekességképp. :)
5/5 Fish1 válasza:
Nem ez az első, de az elsők közt van.
Néhány következtetést le lehet vonni belőle. Pl. hogy mennyire igényes. Értem ez alatt, hogy nem retkes a körme, nincs akkora körme, mintha műköröm lenne, rágja-e a körmét, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!