Lányok! Mi lenne az első véleményetek, ha egy fiú így menne oda például hozzátok?
Figyelt kérdés
Ha így mennék oda egy lányhoz hogy: Helló, ne haragudj, de nagyon szimpinek tűnsz. Szívesen elmennék veled fagyizni vagy kávézni valamelyik délután. Lenne hozzá kedved?
Mit reagálnátok rá? Megijednétek, vagy nyugodtak maradnátok? Egyébként egy erőteljes alkatú srác vagyok. (15/F)
2015. ápr. 16. 16:54
1/11 anonim válasza:
hát ha leírod hogy mi nálad az erőteljes akkor válaszolok..
2/11 anonim válasza:
Ha szimpatikus az illető akkor beszélgetnék vele, aztán lesz ami lesz :D 15/L
3/11 anonim válasza:
Elbol visszautasitanam, aki rogton igy lerohanja az embert mindenfele eloismeretseg nelkul. Oke, hogy tokos es helyes is, de attol meg tolakodo. Foleg hogy milyen unalmas egy randin kavezni, fagyizni.
4/11 anonim válasza:
Ahogy írták: tolakodó. Ezért mondanék nemet, tök mindegy, ki az.
5/11 A kérdező kommentje:
Erőteljes az, például hogy széles vállam van. Nem vagyok az az izompólóban feszengő típus, aki mutogatja a nem létező izmait.
Utolsó, tudnál valami olyasmit írni, amit szívesen hallanál egy sráctól, aki odamegy hozzád az utcán idegenként?
2015. ápr. 16. 17:06
6/11 anonim válasza:
Uncsi. először nézegesd. szemezgess vele. nézd folyton. több napon át, húzd az agyát.ha nem figyel rád,nem mosolyog akkor nem valószínű hogy bejössz neki. de ha vissza néz és "flörtöl" veled kicsit,akkor ha kettesbe van menj oda hozzá és kérdezd meg hogy nem-e lenne kedve neki megismerkedni, sétálni egyet! a fagyi snassz,ott inkább zavarba van első talinál h leeszi magát vagy akármi. sétás beszélgetés az jobban hangzik:) SZERINTEM!:)
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó :) Csak az a baj, hogy nem találkozok vele szinte sose, ma láttam az utcán először, és nem is valószínű, hogy többször fogom látni, szóval így a hosszas szemezgetés kizárt. Ezért szeretném úgy, hogy mondjuk elkérem a telószámát, és akkor valamelyik nap például iskola után találkozni vagy valami.
2015. ápr. 16. 17:13
8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem egyébként bejöttem neki, mert amikor álltunk haverommal a lámpánál, nézett engem, és ahogy mentünk, szinte egy darabig mellettünk jött, és csak utána előzött meg minket.
2015. ápr. 16. 17:18
9/11 anonim válasza:
Én sose értettem, miért gáz az utcán ismerkedni!
Nekem anno ez tökre bejött volna.
:)
10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, és neked mi a jó, vagyis hogyan közeledjen az srác?
2015. ápr. 16. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!