Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » LÁnyok, miért nem kell nektek...

LÁnyok, miért nem kell nektek az a pasi aki mindent megadna Értetek?

Figyelt kérdés
és tényleg csak érintésre vágyik ?:)

2015. ápr. 19. 01:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Mert szemetek vagyunk
2015. ápr. 19. 01:19
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Csunya a pasi?
2015. ápr. 19. 01:19
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Ahha te össze jónnél olyannal aki egyáltalán nem vonz se külsőleg se belsőleg?
2015. ápr. 19. 01:20
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Mert az olyan egyből a "rossz búza" vagy a "lelki szemetesláda" kategóriába kerül. Ennyi.

Sajnos rá kellette nekem is jönnöm, hogy a nőknek az elnyomás és a bunkózás kell.

Haver szomszédja a koliban ugyanígy volt. Ő csak a problémáival kereste meg mindig, de haverom többet is szeretett volna (kapcsolat), és a háta mögött kibeszélte a csaj hogy milyen ronda is, de legalább van, aki meghallgatja. Most Haver elfordult tőle, s már a nőci engem is szobára vitt azért, hogy havert féltékennyé tegye, holott közben a csaj el van jegyezve egy 3. pasi által (igen, gyűrűvel), de azt azért nem akarja otthagyni, mert mindent megvesz neki, és bevásárol.

Ez van...

2015. ápr. 19. 01:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"és a háta mögött kibeszélte a csaj hogy milyen ronda is, de legalább van, aki meghallgatja."

Na igen, 4-es, de egy ilyen csaj annyit is ér. Ilyenre nem érdemes hajtani. Részben egyetértek veled, mert sajnos sok ilyen hölgy van, de egy normális csaj nem fog a rossz búza/lelki szemetesláda kategóriába tenni.

2015. ápr. 19. 01:40
 6/11 anonim ***** válasza:

A szerelem nem azon múlik, hogy mi mindent tesz meg értem egy férfi. Sajnos. Kell valamiféle vonzalom is.

Bele kell abba törődni, ha nem kellünk valakinek. Nem, nem beszélek könnyen, én is átéltem.

2015. ápr. 19. 01:44
 7/11 Fish1 ***** válasza:
Kérdés, hogy ezt a mindent megadna értetek dolgot hogy gondolod. Ha papucs a pasas, akkor nem kellene.
2015. ápr. 19. 02:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha nem vonzódik hozzád akkor mindegy hogy te mit tennél meg érte.
2015. ápr. 19. 06:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Ekem kell
2015. ápr. 19. 06:39
 10/11 anonim válasza:

Tudod, vannak olyan emberek, akiket ez nem érdekel... Sokszor az, amit te írsz, azt is jelenti, hogy feladod önmagad. Az pedig nem jó... Sajnos beleestem ebbe a hibába én is, emiatt lett vége. :( Bár én nagyon szeretet-és törődésmániás vagyok, így lehet, hogy engem nem zavarna soha, sőt, értékelném... De mindent meg akartam én is adni és az lett a vége, hogy magamra maradtam... :(

18l

2015. ápr. 19. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!