Lenne itt olyan fiú, aki el tudna engem fogadni így, és kitartana mellettem? 17/L
Figyelt kérdés
El sem hiszem, hogy ide írok ismerkedős kérdést, pláne azt, hogy ilyet... :D De ennél mélyebben úgyse nagyon lehetnék, szóval why not. Alapból népszerű lánynak számítok, sok fiú odavan értem, a külvilág felé mindig a vidám, mosolygós énemet mutatom, szeretni szoktak az emberek. Viszont egy hónapja egy szakítás után elég mély depresszióba estem, elég szuicid hajlamú vagyok... És már úgy érzem, hogy teljesen tönkrementem, nem bírom tovább ezt a belső ürességet, szenvedést. Nem a fiú miatt, rajta túltettem már magam, de a depresszió maradt... Járok pszichológushoz, más okokból kifolyólag is, egyszóval nem vagyok valami egyszerű eset. Ezért a kapcsolataimban nagyon nehezen nyílok meg, nehezen alakul ki részemről a szerelem, a bizalom, és néha nagyon hülyén kezelem a mindenféle helyzeteket... Lenne olyan, aki ezt el tudná fogadni, esetleg vállalná, hogy segít nekem, ha kialakul köztünk valami? (És most kínomban röhögök, hogy ezt ide írom ki, tök szánalmasnak érzem magam. ><)2015. ápr. 18. 19:55
2/15 anonim válasza:
Ezzel semmi gond nem lenne, de picit több kell egy kapcsolathoz.
3/15 anonim válasza:
Én így ilyen formában nem tudnék elfogadni egy lányt.
5/15 anonim válasza:
Én biztosan,csak ha segíteni akarok,akkor ne fordulj ellenem. És ne ennyi legyen a viszonyunk,hogy én segítek neked és kész.
6/15 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi gond így. Most biztos kapsz pár privit, azért "teszteld" le őket jól, mert ha valami kis szexéhes tinisráccal ismerkedsz itt meg az oldalon ( ami elég gyakori a kérdéseket olvasva :D) akkor még ronthat is a helyzeteden. De amúgy ez nem fogja megakadályozni a fiúkat szerintem, úgyhogy ne aggódj :)
8/15 opened paradise válasza:
Én félnék,de nem ezek miatt,hanem attól,hogy még nem vagy túl a szakításon.
9/15 anonim válasza:
Én se találtam még ilyen embert
10/15 Beniy válasza:
Szia! Írj, beszélgessünk, meglátjuk mi történik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!