Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tagja vagy e oldalnak, és...

Tagja vagy e oldalnak, és esetleg olvasod? Nagyon jó lenne, mert egymásra találhatnánk.

Figyelt kérdés

Ma délután (04. 18.) fél egy után találkoztunk a 33-as buszon (Bp.), barátnőmmel szálltam fel, elkezdtél minket nézni, amikor felálltál, hogy leszállj, akkor egy pillanatra összefutott a tekintetünk, és elmosolyodtál. Miután leszálltál, én integettem Neked, amit egy meglepődött mosollyal kezeltél. Hátha itt vagy, és olvasod, és örülnék, ha legalább egy privátot írnál.

Trollok, viccelődők, írjatok kommentet ide nyugodtan, hisz azon csak nevetni lehet, de én komolyan gondolom a kérdést, nem szeretnék millió privátot olvasni, ami nem is igaz.

2015. ápr. 18. 19:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. ápr. 18. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!