Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mit gondoltok egy olyan...

Fiúk! Mit gondoltok egy olyan lányról aki huszonévesként évek óta egyedülálló?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy olyan ocsmány vagyok hogy senki nem áll velem szóba csupán túlságosan zárkózott típus vagyok. Az eddigi párkapcsolataim csak arra tanítottak meg, hogy ne bízzak meg a férfiakban. Viszont mostanában azon gondolkozom, mi lesz ha valaki komolyabban érdekel és elmondom neki, hogy évek óta nem volt senkim.. Vajon hogy néz majd rám, mit gondol erről.. Ti mit gondolnátok?
2015. ápr. 17. 22:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Fontos hogy két ember tisztelje egymást,ez alapján épül fel egy kapcsolat
2015. ápr. 18. 00:00
 22/25 Fish1 ***** válasza:

Szerintem abból nem lehet messzemenő következtetést levonni, ha valaki évek óta egyedülálló. Ezer oka lehet rá. Ezenkívül az egyedül töltött éveket is lehet hasznosan eltölteni.

"Az eddigi párkapcsolataim csak arra tanítottak meg, hogy ne bízzak meg a férfiakban." - azért, mert néhány átvert, még ne az összes férfire vetítsd ezt ki. És az éremnek 2 oldala van. Te miben hibáztál? Naivitás? :)

2015. ápr. 18. 03:20
 23/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Vevő lennél egy jó társalgásra?

Amennyiben van kedved hozzá várom válaszod ;)

24/F

2015. ápr. 18. 08:55
 24/25 anonim válasza:
Hello. Velem is beszélgethetsz, ha van hozzá kedved.25/f
2015. ápr. 18. 15:30
 25/25 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, ha nem úgy volt egyedülálló, hogy közben ilyen egyéjszakásakat csinált meg hasonlók.

Van olyan, hogy valaki sok évig nem találkozik senki kedvére valóval, és nem a ha-ló-nincs-jó-a-szamár-is elvet követve összefekszik minden jöttmenttel. :-)

2015. máj. 6. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!