Fiúk! Mit gondoltok egy olyan lányról aki huszonévesként évek óta egyedülálló?
Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy olyan ocsmány vagyok hogy senki nem áll velem szóba csupán túlságosan zárkózott típus vagyok. Az eddigi párkapcsolataim csak arra tanítottak meg, hogy ne bízzak meg a férfiakban. Viszont mostanában azon gondolkozom, mi lesz ha valaki komolyabban érdekel és elmondom neki, hogy évek óta nem volt senkim.. Vajon hogy néz majd rám, mit gondol erről.. Ti mit gondolnátok?2015. ápr. 17. 22:19
11/25 anonim 

válasza:

Azt gondolnám, hogy az alkalmi szexeléseknél nagyobb elköteleződést nem akart vállalni.
12/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat! :)
2015. ápr. 17. 22:25
13/25 anonim 

válasza:

ronda nőként nem gáz ha valaki lézer! ha ronda férfi írta volna ki mekkora 1 nyomorult lézer vagy lenne a válasz! a "magyarnál" kép mutatóbb felszines társadalom nincs a főldön
14/25 A kérdező kommentje:
Nálam nincs alkalmi szex! ;)
2015. ápr. 17. 22:27
15/25 anonim 

válasza:

Ezt nem tudhatom, nem ismerlek
16/25 anonim 

válasza:

13-asnak amúgy igaza van, sajnos ez így van.
De ha nem nézel ki rosszul akkor mindenki lesz**arja, hogy nem volt évek óta kapcsolatod. Ahhoz pedig meg kell ismerni téged is h kiderüljön mi az oka, mert az ember mindig csak tlaálgathat.
17/25 ASDLKW ADSLKAW válasza:
Nincs ebben semmi kivetnivaló, szerintem a te részedről nem a legjobb, úgy se ezen dől el egy párkapcsolat. Viszont az hogy a korábbi kapcsolataid arra tanítottak, hogy ne bízz a férfiakban egy rossz rendkívül rossz hozzáállás és megfertőzheti a következőket is, és arra utal faszokat választasz magadnak ami kicsit elkeserítő, mert ez éretlenségre utal, inkább azt tanácsolom, hogy ezt az ostoba gondolkodásmódot mellőzd
18/25 LazyJones 

válasza:

Nem hiszem, hogy nagyon zavarna, én is voltam és vagyok is így vele. Shit happenz, jó partnerrel majd elmúlik!
20/25 anonim 

válasza:

Ez nekem is mindig eszembe jut az ilyesmi kérdéseknél ha ugyanezeket egy fiú írja ki akkor azt mindenki lesz**arja :)
a nő elég ha csilivili...és sajnos ez hogy az emberek egy szép nőért mindent megtesznek ez juttatta oda a hím egyedeket és a világot oda ahol ma tart, és a nők tudják jól h szépségükkel meg a puncijukkal mindent megkaphatnak, és sajnos a férfi nép van is olyan hülye h ezt belerögzítse a nők agyába.
megyek is kiugrom az ablakon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!