Miért nem mentél ma inni/bulizni?
Figyelt kérdés
Hagyjuk most azt, hogy valaki nem bulizós típus. Attól még elmehet olykor, én sem vagyok atom nagy bulis, de most is kimozdultunk páran néhány sörre. :D
Szóval miért nem? És hol élsz, ha nincs lehetőséged sehová menni?
Kort, nemet írhatsz. :)
2015. ápr. 17. 22:17
2/19 anonim válasza:
Kimozdultál néhány sörre de még most is a neten lógsz, csoda buli lehet.
3/19 opened paradise válasza:
De ha egyszer nem vagyok az?
Máskor se,most se.
Menni mennék valahova,csak nem ilyen helyre :D
4/19 anonim válasza:
Mert rossz az idő.
Meg, mert gyagya GYK-s kérdésekre kell válaszoljak.
5/19 anonim válasza:
En peldaul most ertem haza..delelott melo,aztan pedig foci edzes,este pedig meccs. Hulla faradt vagyok....
6/19 anonim válasza:
Mennék szivesen szórakozni, de a korom alapján(14), és a baráti köreim alapján(a barátaim többségét még az iskolán kivüli programokra is nehezen engedik el) nincs erre lehetőségem.
7/19 anonim válasza:
Mert itt az érettségi és senki sem ér rá beleértve engem sem. Meg amúgy is szar az idő
8/19 anonim válasza:
Egyrészt mert holnap suli,másrészt pedig falun lakom, és nem nagyon van hova menni :D
9/19 anonim válasza:
Azért mert holnap megyek.
Ma estém csocsózás volt, holnapi nap pedig egy laza buli, sörözés.
10/19 anonim válasza:
3 okot felsorolók.
1. Nincsenek barátaim.
2. Tömegbe, idegen környezetbe szorongók.
3. Van egy fránya betegségem, ami miatt nem túl tanácsos alkoholt inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!