Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, volt már olyan, hogy...

Lányok, volt már olyan, hogy nem tudtátok mit akartok, és végül megbántátok?

Figyelt kérdés
volt már olyan, hogy nem tudtátok eldönteni egy pasival kapcsolatban, hogy mit akartok? Elsőre nem kellett, de valahogy mégis. Aztán összejött valakivel, és akkor jöttetek rá, hogy ő kellett volna? Volt már ilyen?
2015. ápr. 17. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Jelenleg is ez van. Nem az, hogy nem tudtam eldönteni, hogy szeretném-e, inkább csak félreértettük egymást az elején és végül amiatt nem jöttünk össze, de még mindig tetszünk egymásnak. Ami a szívás, hogy van barátnője, szóval várhatok...
2015. ápr. 17. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Volt egy, hát hogy az mennyire volt megbánás... Gondolom a történet is érdekel: netes ismeretség volt, a srác akart volna találkozni, de mivel akkortájt egy másik sráccal is találkoztam akivel a randi rosszul sült el így elment a kedvem az egésztől és a másikkal is már ritkábban beszélgettem - mert valahogy mindig a találkára terelődött a szó. Aztán egy hónappal később feltett egy képet amin nagyon jól néz ki, eszembe is jutott, hogy már rég beszéltünk, írok neki, mi van vele. Nem haragudott az egy hónapos eltűnésért (elfoglaltságra fogtam a dolgot), de nem forszírozta a találkát aztán kiderült pár nap múlva hogy van barátnője. Kicsit úgy éreztem, hogy passzus, erről a jó pasiról lecsúsztam én hülye, de úgy gondolom hogy mivel a dolog rendeződött köztünk (nem volt sértődés vagy ilyesmi, csak már nem beszélgetünk) így még a jövőben ha úgy hozza a dolog akár valami is lehet :D De jelenleg nem szólok bele, örülök hogy talált egy helyes lányt. :)
2015. ápr. 17. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Ja, pont akkor, mivel gondolom addig baromira nem volt érdekes, amíg egyedül rejszolt otthon, aztán amint van valaki mellette úgy már mindjárt egón vág, mindjárt elérhetetlenebb.

Na tipli aludni.

2015. ápr. 17. 20:53
 4/6 A kérdező kommentje:
nincs tipli aludni, én vagyok a pasi :) csak van valaki velem igy, akinek elvileg nem kellek, aztán meg ha összefutunk, csillogó szemekkel jön "nahát, már 1 hónapja nem voltál itt, mi van veled? Nem voltál xz helyen, fogsz oda járni" stb
2015. ápr. 17. 21:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát igen, ezek alapján megbánhatta. Eléggé sajnálom szegényt, elég nyomorult helyzet (bár nem tudom mi történt köztetek).
2015. ápr. 17. 21:14
 6/6 anonim ***** válasza:
A szituáció nemtől függetlenül továbbra is ugyanaz.
2015. ápr. 17. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!