Lányok, ti miért nem kezdeményezitek a beszélgetést?
Figyelt kérdés
Nem párkapcsolatra gondolok, csak ismerkedés,barátkozás pl.: {beköltözik egy új lány a szomszédba, új osztálytárs a suliba, vagy 1 új munkatárs } sokszor látjátok egymást már hetek óta, de nem szóltok egy köszönésen kívűl semmit, Nekem kell beszélgetést kezdeményezni: Hogy vagy?Mi a neved? Te is ide jársz? Utána már ők is szóltak/kérdeztek maguktól. Ezt sose értettem miért? Nem mertek megszólítani? Ha én nem kezdeményezek sose ismertek meg.2015. ápr. 17. 20:01
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, mifelénk nincs hiány kommunikatív lányokból.
2/8 anonim válasza:
A mereszebb lanyok kezdemenyeznek csak. Kb. a 80% azt varja, hogy a fiu szolitsa le.
Ha mar tobb hete latjatok egymast es koszontok, de a lany nem csinal semmit, akkor azt varja hogy TE kezdemenyezz.
3/8 A kérdező kommentje:
,,mereszebb lanyok kezdeményeznek'' vagyis akkor nem mernek megszólítani. Egyszer az 1ik munka közben előttem magában beszélt, teszteltem direkt nem szóltam,,eszt ide teszem,oda teszem,hogyan is kéne ezt?stb'' Gondolom várta ,hogy szóljak valamit.
2015. ápr. 17. 20:24
4/8 anonim válasza:
Engem általában annyira nem érdekelnek az emberek. Nagyon ritkán, ha valakit mégis meg szeretnék ismerkedni, akkor kezdeményezek. De ilyen tényleg csak nagyon ritkán fordul elő.
5/8 anonim válasza:
Én nagyon gyakran kezdeményezek. Ismerkedni mindig én próbálok, nem a másik. Akit akarok, megismerek
6/8 A kérdező kommentje:
Volt egy olyan is, hogy már megismertük egymást és rendesen megy a beszélgetés,és egy nap ismét találkozunk (pl.:várunk a vonatra,metro) megint nem szól 1szót se.
2015. ápr. 17. 21:09
7/8 anonim válasza:
Ezt kepzeld egy parkapcsolatban, ha en nem irtam ra, akkor nem beszeltunk egy hetig :D Tobb honap utan is ugy gondolta, h mindig a ferfinek kell kezdemenyezni, vicces volt, bar nem jofajtan
8/8 anonim válasza:
Az, hogy ki mennyire kezdeményező, az a személyiségétől függ, de mondjuk, ha te már egy ideje laksz valahol, vagy dolgozol valahol, akkor te már magabiztosabb lehetsz az adott környezetben, ne várd, hogy egy újonc rögtön feltalálja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!