Mennyire gáz, ha ilyesmivel kezdem a beszélgetést?
Tetszik egy nálam egy évvel fiatalabb lány (15 vagyok).
Egy suliba járunk, de szinte félévente 1x ha látom élőben..
Mivel nincs közös ismerősünk sem, ezért kénytelen vagyok facebookon elkezdeni valamit.
Arra gondoltam, hogy kezdhetném valami poénnal vagy valami utalással, mert elég hülyén jöhet ki, hogy kb 2x látott suliban és random ráírok mintha régi ismerősök lennénk.
Arra gondoltam, hogy (poénos hangvételben) azzal kezdek, hogy
"tudom régóta vártál már erre, végre eljött az ideje, hogy beszélgessünk *-*"
vagy
"szeretsz állatokkal beszélgetni? (igen válasz) -> akkor jó, mert én egy majom vagyok :3"
Egyik gázabb mint a másik, de nem jut eszembe más.
Megéltük ezt is :) 2015 - től kezdve már nem az a leggázabb csajozós szöveg, hogy 'Szia cica, van gazdád?' hanem az, hogy 'én egy majom vagyok'.
Gondolom leesett, hogy nem javaslom, hogy ilyeneket írkálj egy lánynak. Ismerkedésnél sajnos az elején nehéz eredeti témát találni, kicsit jobban meg kell ismernetek egymást. Először szerintem próbáld meg kitalálni milyen zenét szeret, mi a hobbija, hova jár el bulizni stb. stb. és ha lesz egy közös pont akkor azon tovább tudsz haladni. Az igazi szívás az, amikor nincs közös pont :D
Olyanokat kérdezz tőle, hogy mit csinál suli után, meg van-e hobbija, egyáltalán mi érdekli. Ha már ilyenekről el tudtok beszélgetni, akkor azt jelenti van valami közös bennetek. Ha nem, kár erőltetni. Gondolj bele, ha nincs közös érdeklődési kör, akkor mi a fenét keresnétek egymás mellett?
Nem kell cifrázni.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!